RTV.net: Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. Patronul Stelei: Omul e nebun

Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie. In schimb, patronul Stelei s-a jurat la Romania TV ca nu are nicio datorie fata de realizatorul tv.
Patronul OTV a reactionat imediat dupa ce Giovani Becali a dezvaluit ca l-a imprumutat in trecut pe realizatorul tv cu 80.000 de euro, suma ce ulterior i-a fost returnata. Lui Dan Diaconescu nu i-a picat insa prea bine indiscretia fostului impresar si a venit la randul sau cu o dezvaluire. El sustine ca Gigi Becali, varul lui Giovani Becali, are la el o datorie de 60.000 de euro, pe care nu i-a restituit-o. Mai mult, Dan Diaconescu spune ca are si o factura in acest sens si spune ca datoria provine din "servicii prestate catre Gigi Becali".
Presedintele PNG s-a declarat socat cand a auzit de aceasta datorie. In direct la Romania TV, Gigi Becali a declarat: "Sa inventezi o datorie de 60.000 de euro, inseamna ca omul e nebun. Nu mai este sanatos la cap. A inceput si el sa inventeze, ca toti ceilalti. Intrebati-l de unde am aceasta datorie? Mi-a dat ceva? M-a imprumutat? Va jur in fata lui Dumnezeu si pe ce am mai sfant, ca nu am sa-i dau niciun ban si nu am luat niciun ban in viata mea de la el! Eu nu-l inteleg pe Dan. Prima oara a inceput sa atace cu consilierii. Ca si PNG-ul este de fapt un partid corupt, ca au consilierii de la Capitala intelegere cu PDL-ul. Am avut o asemenea intelegere, am dus-o la bun sfarsit. Acum candidez eu pentru Primaria Capitalei, nu mai avem nicio legatura cu PDL-ul. Acum vad ca ma ataca pe mine ca am sa-i dau bani. Eu nici nu ma iau de el acum, ca nu vreau sa stric o viitoare colaborare cu el. Ca altfel, va dati seama ca ma luam si eu putin de Danut".