sportnews.ro: Gigi Becali stie EXACT ziua in care va iesi din puscarie! Si-a facut AMR-ul
Aflat in puscarie din mai 2013, dupa ce a primit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare in cazurile schimburilor de terenuri cu MApN, Valiza si sechestru de persoane, Gigi Becali (56 de ani) se pregateste de liberare.
Conform calculelor facute chiar de el, latifundiarul din Pipera va fi eliberat din penitenciarul Poarta Alba inaintea de Paste, care, anul acesta, pica pe 12 aprilie:
- Gigi Becali stie cand va parasi puscarie. Si-a facut deja AMR-ul (n.r. termen din armata folosit de militarii in termen si care inseamna abrevierea de la Au Mai Ramas). In fiecare seara consulta AMR-ul, pentru a vedea cate zile mai are de stat in spatele gratiilor. Si-a facut socotelile la centima, din ce stiu eu, pana la finalul lunii martie este acasa, ne-a declarat, in exclusivitate, un apropiat de-al lui Gigi Becali.
Informatia a fost confirmata si de catre presedintele de onoare al Stelei, Viorel Paunescu, un alt amic de-al patronului campioanei Romaniei:
- Da, este adevarat, Gigi Becali stie cu exactitate data la care ar trebui sa fie eliberat din inchisoare. Si-a facut calculele lui si cred ca pana la Paste va fi eliberat. In acest moment, el isi face treaba constincios. E puternic, are un tonus bun si respecta cu strictete toate normele impuse de conducerea penitenciarului, a precizat, pentru Libertatea, Viorel Paunescu.
Pentru a fi, insa, acasa inainte de Paste, Gigi Becali mai are de trecut un hop: finalizarea unei carti despre fotbal, care i-ar aduce automat o reducere a pedepsei cu o luna! Patronul Stelei incearca acum sa termine volumul pana la sfarsitul lui ianuarie, pentru a-l arunca si pe aceasta pe piata, dupa ce, anul trecut, a tiparit in 9.000 de exemplare prima sa carte scosa in puscarie si intitulata: Muntele Athos, patria Ortodoxiei.