Cautare

288 de rezultate pentru "ghiurca irina" (6.91 secunde)
Senatorul Laurentiu Coca a avut onoare de a fi primit de Irina Comarovschi, ambasadoarea Romaniei in Ungaria. Temele abordate au vizat accesul la o mai buna educatie si mobilitate a studentilor si aspecte ale Strategiei Europa 2020 legate de piata muncii.
Tot la Lausanne s-au nascut principesele Elena, in 1951, si Irina, in 1953. Ulterior, familia regala s-a mutat in Anglia, unde a locuit pana in 1956.
Seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Ion Stoica, a fost numit ieri in functia de secretar general al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in locul chestorului de politie Irina Alexe, informeaza Mediafax.ro.
Primul-ministru Victor Ponta a semnat si deciziile de eliberare din functia de secretar general al Ministerului Finantelor Publice a Manuelei Irina Patrascoiu si a lui Dragos Doros din calitatea de secretar de stat la acelasi minister.
PSD a primit 3 locuri, partidul alegandu-i pe Anne Juganaru, Cristian Nitulescu si Claudiu Brinzan, PNL tot 3 locuri, si anume Claudiu Saftoiu, Irina Radu si Lucia Hossu Longin, UNPR, UDMR si grupul minoritatilor primind cate un loc in CA, fiind alesi Nicoleta Nicolicea, Nagy Zoltan Levente si Raico Cornea.
(Irina BOLBOACA) caseta PSAL II se apropie de final Programul PSAL II este aproape de final, insa nici in acest caz AVAS nu poate rasufla usurata, in faza de negociere fiind ultimele doua societati din portofoliul initial.
(Irina BOLBOACA) Economic Subventionarea tractoarelor doar pe hirtie La Directiile Agricole din tara sint inregistrate peste 2.500 de cereri pentru subventionarea achizitionarii de tractoare, dar exista posibilitatea de a sprijini cumpararea a doar 600 de tractoare.
Irina SOCOL, directorul general al companiei SIVECO Romania, a fost invitata sa fie membru in Grupul Consultativ in domeniul tehnologiilor Societatii Informationale - ISTAG (Information Society Technologies Advisory Group), care are ca misiune orientarea cercetarii europene in IT&C, pe termen mediu si lung.
Tot ieri, pentru 2006 a fost ales ca presedinte Marius Opran (presedintele Federatiei Nationale a Patronatelor Serviciilor Publice de Interes General din Romania), iar pentru 2007 Irina Manole (presedintele Uniunii Nationale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii).
Evolutia viitoare a ratingului va depinde de nivelul de sprijin financiar si operational acordat BCR de catre noul actionar pe termen mediu, precum si de implicatiile restructurarii asupra profilului de risc al bancii si a performantelor financiare", a declarat Irina Penkina, analist la Standard & Poor's.
De mentionat ca din cadrul comisiei de selectare a ofertelor fac parte Ionel Manafu si Bian Tanasie, din partea DADL, Victor Popescu si Irina Coma, din partea Administratiei Nationale Apele Romane, si George Constantin, reprezentantul Ministerului Mediului.
va fi o zi de sarbatoare pentru intreprinzatorii constanteni, ea fiind marcata prin organizarea la restaurantul Hotelului Mamaia din statiunea cu acelasi nume, de catre Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, a editiei a treia a Zilei Intreprinzatorului Privat, concomitent cu Forumul Financiar, a declarat ieri Costin Sorici vicepresedintele PIMM Constanta, cu prilejul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PIMM, la care au mai participat Irina Litcanu, primvicepresedinte al aceleiasi organizatii patronale, precum si alti reprezentanti ai staff-ului de conducere al Patronatului.
Cu toate acestea, banca centrala nu a facut niciun demers in controlul institutiilor de credit in acest sens, a declarat ieri Irina Vasile, consilier in cadrul ANPC.
"In afacere sint implicati atit Sergiu Sechelariu, cit si Irina Jianu (asociata cu Sechelariu la firma Conimpuls - n.r.), iar dosarul se afla la DNA", a declarat Chiuariu.
Cu toate acestea, valorificand experienta fermierilor din UE, sansele agricultorilor romani de a primi cat mai multi bani de la UE sunt sporite, considera Irina Socol, director general al companiei SIVECO Romania.
Printre participantii de marca ai evenimentului amintim aici pe Iulian Groposila, presedintele PIMM Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara, Alexandru Balan, vicepresedintele Ordinului Arhitectilor din Romania si avocatul Irina Litcanu.
Scoala constanteana va fi reprezentata cu succes de Roman Mihai, elev al liceului teoretic "Ovidius", Caiali Edvin, elev al liceului teoretic "Ovidius", Tofoleanu Ioana Teodora si Barzan Ruxandra, eleve in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", Petrica Gabriel, elev al Colegiului "Mircea cel Batran", Edvin Memet de la Liceul International, Miruna Antonia Popescu, eleva a Liceului Teoretic "Ovidius", clasa a IX-a, Popescu Maria Irina eleva a Colegiului National "Mircea cel Batran", clasa a X-a.
In acelasi timp si deloc paradoxal, investitiile in piata romaneasca de locuinte nu pot fi considerate, din start, o reusita garantata, ba chiar pot fi sortite esecului, daca nu se au in vedere anumite aspecte fundamentale", este de parere director departamentului de vanzari rezidentiale al companiei de consultanta imobiliara Esop, Irina Petrescu.
Tocmai din acest motiv, se observa o noua tendinta pe piata, atat la proiectele mici, dar chiar si la cele mari si anume sa se livreze apartamente la gri sau la rosu", a declarat Irina Petrescu, partener in cadrul companiei imobiliare Esop Consulting.In cadrul vanzarii "la rosu", apartamentele sunt prevazute cu usa de intrare in apartament si toate ferestrele din termopan cu finisaj exterior executat, peretii despartitori tencuiti dar nefinisati, cu toate utilitatile (energie electrica, apa, gaze, etc.) aduse pana in interiorul apartamentului.
De cealalta parte, apartamentele noi stagneaza, dar estimam o usoara crestere din toamna acestui an in procent de 5-10%", a declarat Irina Petrescu, partener in cadrul companiei imobiliare Esop Consulting.Aceasta mai spune ca una din cauze este atingerea pragului de sus la nivelul preturilor in ceea ce priveste apartamentele vechi.
google-analytics.com