Cautare

288 de rezultate pentru "ghiurca irina" (5.28 secunde)
In cadrul concertului, alaturi de Guess Who au urcat pe scena si Grasu XXL, Smiley, Tudor Chirila, Feli, Irina Rimes, Spike, Junky si Mitza. ... Irina Rimes);
Din juriu au facut parte Irina Margareta Nistor - doamna de aur a filmului, Vasile Calofir, actorul cu o poveste spumoasa de viata si fostul jurnalist care a ales calea regiei, Catalin Apostol.
Pasiunea mea, pictura (Autoare: Irina Bartolomeu) M-am apucat de pictura dintr-o joaca. ... irina.bartolomeu.ro)
am avut o rochie Irina, lunga, de primavara-vara, care este in voga si la Paris - din matase, vascoza sau voaluri transparente; avem doua rochii pe genul asta, Irina si Cristina (putem sa le schimbam printurile) si dupa aceea am facut cateva rochii combinate pe texturi:
Tonitza Bucuresti, Ciprian Buzuloi, Cristian Olteanu, Carmen Sirbu, Corneliu Ratcu, Victor Grigore, Silviu-Ioan Soare, Alexandru Sibiceanu, Brandusa Mates-Stanciu, Jorge Mafu, Doru Dragusin, Irina Sava - presedintele filialei. ... Irina Sava, criticul de arta Marius Tita si alti invitati.
Sfanta Irina a fost sarbatorita sambata, 4 Mai 2019. Sfanta Irina este o ocazie perfecta pentru a le spune femeilor din viata ta:
Irina Rimes.
Irina Margareta Nistor, critic de film: ... Irina Margareta Nistor: - Este asa ca un cadou de Craciun pe care abia astepti sa il deschizi.
Cocheta fiind Iuliana Calinescu , Diva-Irina Caramizaru , Ingenua-Stefana Ionescu Darzeu si. ... Irina Caramizaru/ Iuliana Calinescu, Stefana Ionescu Darzeu, Ioana Marcoiu, Razvan Hancu - Scenografia:
Proiectul initiat de Irina Calota FineArt aduce la un loc 19 obiecte de arta ale tinerilor artisti sculptori din Bucuresti, Iasi, Chisinau si Tirana (Albania), pentru a-i aduce un tribut artistului geniu al secolului XX, Constantin Brancusi. ... Opening speech by Irina Calota - initiatoarea proiectului 20.30-20.40:
Irina Oproiu, medic obstetrica-ginecologie in cadrul Gynera Fertility Center.
Biolog Maria Martac 16:00 â€" 16:30 Irina Angela Radu SESIUNEA 3 Rolul medicului de familie in depistarea precoce a diagnosticului de tulburare din spectrul autist (TSA) Autor si speaker:
In exclusivitate, Irina Lepa ne-a marturisit ce riscuri si-au asumat ea si sotul ei, dar si care este punctul forte al casniciei lor.
Demult, in vremuri imemoriale, fostul deputat Irina Loghin, care in timpul liber impartea acte de cultura la orase si sate, interpreta un hit pe care jucau in draci flacaii si fetele seara, la discoteca:
Pentru ca numai prin capsorul unei fete batrane care n-a cunoscut barbatul poate trece fantezia de a pune pe Cristina Popa sa declare ca a luat bani din firma si i-a dat lui Adrian Nastase, pentru ca Irina Jianu a amenintat-o ca "o s-o dea la presa".
Printre invitati s-au mai numarat Alin Vaduva, premiatul numeroaselor festivaluri din tara, Angelica Vasilcov - Trofeul festivalului George Grigoriu, Casandra Maria Hausi, castigatoarea trofeului "Maria Tanase 2009", Oliver Popa solist la Opereta in spectacolul "Romeo si Julieta", Catalin Josan participant la preselectia Eurovision alaturi de Lucia Dumitrescu si Dalma, actrita si interpreta de jazz Irina Sarbu, solista Irina Popa, si altii.
se reunesc, din nou, pe scena, dar totul a luat o intorsatura neasteptata cand Irina a facut o serie de declaratii.
Criticul de film, Irina Margareta Nistor le da peste nas celor care consuma in mod excesiv un anumit tip de muzica de petrecere.
Irina Lepa ne-a primit la ea acasa si ne-a oferit un interviu despre casnicia cu sotul, pe care o tine departe de lumina reflectoarelor!
Irina Nicolae de la ASIA face dezvaluiri despre casnicia cu sotul. Cei doi s-au cunoscut prima data in anul 2004, iar din 2005 au ramas impreuna.
google-analytics.com