Cautare

288 de rezultate pentru "ghiurca irina" (3.02 secunde)
Ildiko Barbu - Mihaela Briscan - 5 goluri, Alexandra Gogorita - 5 goluri, Roxana Han - 3 goluri, Nicoleta Craciun - 1 gol, Andreea Ianasi - 4 goluri, Irina Lazarin - 2 goluri.
Duminica au fost eliminati alti doi romani, Victor Hanescu si Edina Gallovits-Hall. Astazi sunt programate sa joace Alexandra Cadantu cu Maria Sarapova si Irina Begu contra lui Arvane Rezai.
Ultima reprezentata a Romaniei pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros este Irina-Camelia Begu care va juca in compania frantuzoaicei Aravane Rezai, beneficiara unui wild-card.
Begu o infrunta pe Kanepi in turul doi Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti seara, in turul doi. Prezenta pentru al doilea an consecutiv pe tabloul principal de la Roland Garros, Begu s-a impus in trei seturi in fata frantuzoaicei Aravane Rezai, scor 7-5, 5-7, 6-2.
Aseara, dupa inchiderea editiei, Irina Begu a intalnit-o in turul inaugural pe R. Oprandi (Elvetia), perechea romano-suedeza Horia Tecau/Robert Lindstedt a infruntat cuplul Dlouhy L./Mertinak M, iar singurul roman prezent pe tabloul masculin la simplu, Adrian Ungur, l-a intalnit pe slovacul L.
Duminica, in ultima zi a CE din Spania, Romania va mai avea reprezentari in finale la 4 rame fara carmaci masculin (in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), dublu vasle feminin (Cristina Ilie-Ioana Craciun) si 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).
Virginia Ruzici a fost prima, ea ajungind pina pe opt in 1979, iar Irina Spirlea a fost pe 7 in 1997.
Irina Begu a coborat trei locuri si este acum pe 36, Monica Niculescu se mentine pe 37, Alexandra Dulgheru este si ea un loc mai jos ca saptamana trecuta, pe 57, iar Andreea Mitu a mai coborat cinci pozitii, fiind pe 107.
Al doilea meci de simplu al zilei de astazi le va opune pe Irina Begu (35 WTA) si Andrea Petkovic (30 WTA).
Alaturi de Halep, vor evolua la Wimbledon si Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ProSport trece in revista, si ediția de astazi, cinci motive pentru care Simona Halep poate castiga turneul de la Wimbledon.
Difuzarea acestor competitii reprezinta o traditie pentru TVR, pe care ne bucuram sa o pastram, declara Irina Radu, Presedinte-Director General al TVR.
Halep este a treia reprezentanta a Romaniei calificata in turul al doilea la Australian Open, dupa Irina Begu si Sorana Cirstea.
Iulian Sorin Pitea, Ștefan Ionuț Floroaica, Cristian Corneliu Pulhac, Irina Gabriela Postolea si Alexandru Gabriel Nedelcu. Evenimentul a fost transmis in direct pe website-ulwww.bucuresti10km.ro si pe pagina de Facebook www.facebook.com/Bucharest10km/.
Directia pentru Tehnologia Informatiei MCTI), Irina Tuturuga (Director Magazin Virtual Diverta), Teo Paduraru (Director Best Computers), Liviu Taloi (PR Manager eMag), Marius Dosinescu (Director AvantajNet), Doru Panaitescu (Online Sales Manager ARBO Media).
Realizam ca ceea ce am construit cu seriozitate si responsabilitate nu se numeau doar proiecte publice integrate de IT, ci solutii pentru progresul comunitatilor si al natiunilor", a declarat presedintele si directorul general al SIVECO Romania, Irina Socol.
Costin Cocioaba; Irina Alexandru; Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completa a vorbitorilor este disponibila pe www.webstock.ro. Studiu:
Irina Manole: Pielea cucului,e pe post de Mama Omida printre politicieni, el pe persoana autorizata si Mamitica pe persoana fizica.
Vedetele care au trait experienta Jubile The Ballroom Primaverii au fost Oana Roman - care si-a exprimat dorinta de a-si serba ziua de nastere, in luna aprilie, in somptuoasa locatie Jubile din Primaverii, fiind incantata de locatie, Annes - cantareata fiind o prezenta extrem de eleganta la acest eveniment, atragand priviri admirative, caci a purtat o rochie semnata Lorena Sarbu, designerul roman stabilit la Los Angeles, care face senzatie la Hollywood, imbracand vedetele de la Hollywood, Nadina Campean, Julia Jianu, Francesca Lucarelli, Cristina Soloc, Irina Mohora, Rocsana Marcu, Denisa Tanase, Oana Lis, Alejandro ex-Mandinga, stilista Crisa Kyra, designerul Norina Stoica, Radu Buzaianu, Andrei Nourescu, Sonia Trifan si multi alti invitati.
Ovidiu Pudrea, Saveta Bogdan, Irina Somesan si Silvana Ruciu. "Modelele de ii si de chimire pe care le facem sunt traditionale romanesti!
Camelia Sucu, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Roxana Iliescu, Maria Simion, Leonard Iosefini, Mircea Stoian si Iulia Mladin(Money Channel), Marius Dragomir, Lucian Bruma, Irina Florea(Pernod Richard), Cristian Milea (Country Director Opel Romania), dar si alte nume importante din business si media.
google-analytics.com