Cautare

288 de rezultate pentru "ghiurca irina" (5.16 secunde)
Irina Munteanu) Frumusetea poate fi uneori o absenta. Uratul poate fi uneori reprezentat de prea multa armonie. Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
Eclectic este o expozitie de pictura si sculptura, in cadrul careia vor expune: Irina Otilia Anastase, Cirstina de la Studina, Silviu Ioan Soare si Cristian Boca. Curatorul expozitiei este Ana Amelia Dinca.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Si multumesc celor care ne-au transmis felicitari si urari (nu am putut sa raspund direct pt ca Irina mi-a ascuns telefonul pt 3 zile)!", scrie premierul pe pagina personala de Facebook.
Smiley, Lordana, Antonia, Delia, Alex Velea, Vama, Aurelian Temisan, dar si din zona muzicii populare, Irina Loghin si Maria Carneci.
Singura absenta a fost Principesa Irina, care a anuntat zilele trecute ca nu va participa la funeralii. Vizibil afectata, Principesa Maria, cea care a insotit sicriul pe drumul dintre Geneva si Bucuresti, si-a imbratisat familia la sosire, apoi a asistat la slujba religioasa.
A urmat un spectacol artistic prezentat de Alina Sorescu, in cadrul caruia au cA¢ntat Mirabela Dauer despre a€žfotoliul din odaie si cartea uitata pe etajeraa€œ, Angela Buciu, Ion Dolanescu, Fuego si Irina Loghin.
La manifestarea organizata impecabil si incheiata cu un spectacol (printre cei care au incantat audienta s-au numarat Fuego, Ion Dolanescu, Mirabela Dauer, Irina Loghin) au participat peste 4.500 de participanti, din toata tara.
Nastase ar fi primit mita, de la Irina Jianu, termopane, parchet, mobilier, un tavan fals de otel si alte bunuri in valoare totala de aproximativ 400.000 de euro, pentru a o numi si apoi mentine in functia de sef la Inspectoratul de Stat in Constructii.
La evenimentul prezentarii candidatului democrat au participat, la Caminul Cultural din Ghindaresti, numerosi cetateni, precum si reprezentanti ai PD si PNL, cum ar fi deputatii Stelian Dutu, Gheorghe Dragomir, Dorel Onaca, consilierii judeteni PNL Irina Covacef si Victor Manea, primari ai Aliantei, reprezentanti ai institutiilor deconcentrate din judetul Constanta.
Dreptul englez trebuie cunoscut pentru ca, data fiind mobilitatea crescanda a fortei de munca, tot mai multi cetateni romani vor intra in contact direct cu acesta", a precizat Irina Olivia Popescu, o tanara avocata craioveana.
Europarlamentarul Daciana Sarbu a nascut, marti, la ora 9.00, o fetita de trei kilograme, care va fi botezata Irina, a declarat vicepresedintele PSD Victor Ponta, sotul Dacianei Sarbu.
La randul sau, grupul PSD sustine ca "nu exista elemente care sa justifice cererea urmaririi penale a lui Mitrea, intrucat nu exista nicio dovada care sa ateste angajarea si promovarea Irinei Jianu", "asa-zisa mita consta in renovarea si extinderea unei case inexistente", deoarece la data la care a fost angajata Irina Jianu mama fostului ministru nu detinea imobilul respectiv, dar si ca dosarul lui Mitrea este "un dosar politic exploatat mediatic", facut de DNA prin "tendinta sa abuziva".
Noul Consiliu General, in formula rezultata dupa alegeri, ii are printre membri pe Vasile Blaga, Razvan Murgeanu, Cristian Diaconescu, Doru Giugula, Irina Loghin, dar si doi primari de sector, dar printre cei care au obtinut mandate se numara si Liviu Negoita si Marian Vanghelie.
Printre acestea se numara Irina Paula Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii, Mihai Basulescu, fost director al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Liviu Harbuz, fost presedinte al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare, Gheorghe Fesan, fost inspector sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Bacau.
"Nu este momentul potrivit, in conditiile inrautatirii crizei economice in interiorul tarii, pentru slabirea directiei politicii externe in interiorul tarii si crearea unor noi surse de tensiune", a spus Irina Vannikova purtatoarea de cuvant a presedintelui ucrainean Viktor Iuscenko.
Ca inspector de specialitate la educatori este preferata, se pare, Irina Petre, din CN "Carol I", despre care lumea vorbeste ca nu are specializarea necesara noii functii.
persoane, pe Ignat Irina, cei trei obtinand in februarie 6.774 de lei. De asemenea la biroul deputatului independent de Iasi Luminita Iordache este angajata ca referent Iordache Ioana Rodica, alaturi de alte doua persoane.
Si ca fiica lui, Irina, sa-i multumeasca, peste 20 de ani, pentru tot ce a facut de asa natura incat ea, cu generatia ei, sa nu fie nevoita sa-si paraseasca tara.
Presedintele Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor Nicolae Paun este de parere ca mediatizarea la care este expusa Irina Columbeanu ii face foarte mult rau fetitei.
google-analytics.com