Cautare

178 de rezultate pentru "gazeta" (3.16 secunde)
"Optimismul e o datorie morala", a precizat Csaka Josef, ministrul secretar de stat, seful ANIMMC.GdS a primit premiu special Cu ocazia "Topului National al Firmelor Private 2007", Gazeta de Sud a primit premiul special judetean "Promovarea în mass-media a CNIPMMR si a structurilor sale teritoriale". Clasamentul Judetean al Firmelor Microîntreprinderi 1.
Întalnirea, prima de acest fel in ultimii ani, a pus bazele unei relatii de colaborare, necesara fluidizarii comunicarii intre jucatorii din zona de publicitate si cei din mass-media.Întalnirea a fost moderata de Adrian Voinea, director general al cotidienelor Curierul National si Gazeta de Sud, membru al Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa.
Au fost incheiate parteneriate media cu TVR Craiova, Radio Oltenia si Gazeta de Sud, alaturi de Agentia Nationala de Presa BTA, Bulgarian National TV, ziare din Vidin.
Gazeta de Sud v-a prezentat cu putin timp in urma un amplu reportaj de pe malul bulgaresc al santierului de la podul ce va lega cele doua tari.
Si mai ieftin pentru bugetul Sintezei." Plecarea lui Cristoiu si de la Jurnalul National dezeclilibreaza intr-un fel spatiul editorialelor de la gazeta lui Tuca.
Nici la "Gazeta Sporturilor" angajatii nu intrevad un viitor extrem de luminos deoarece publicatia pe care o conduce Tolontan este pe pierdere de la inceputul acestui an, iar colac peste pupaza una dintre firmele care trebuia sa vireze banii pentru publicitate a intrat in faliment.
A fost reporter la Gazeta de Vest, Timisoara, host la Radio Sonvest Oradea, prezentator la Pro TV Oradea, prezentator la "Stirile Pro TV" si realizator si prezentator al emisiunilor "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
Care misca in front si nu cotizeaza la partid e dat la gazeta. Iar cand lucrurile devin cotoioase, vine oficina de pe Net sa mute scandalul in curtea altora.
• Astfel, Gazeta Sporturilor, editata de Intact, a raportat pentru luna ianuarie 2009 o medie de vanzari de 38.451 de exemplare (58.180 - ianuarie 2009), cu usoare cresteri pentru urmatoarele doua luni:
Gazeta Sporturilor a anuntat ca doneaza 8% din vanzarile zilei de vineri pentru campania Apa trece, Romania ramane. • Dana Grecu si Radu Tudor au prezentat cazul unui cuplu din Botosani, care si-a reconstruit casa dupa un incendiu si acum le-a fost din nou distrusa de ape.
Din grupul de presa din care face parte si B1, mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
pentru Gazeta de Sud. Alt sofer e hotarat sa tina masina in garaj in sezonul rece, pentru ca il costa prea mult patru cauciucuri de iarna.
Sorin Danilescu a fost director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor pana in august 2009, cand a devenit sef la Intact Interactive, in locul lui Bogdan Gavrila.
Anul trecut romanii din Italia au trimis in tara 800 milioane de euro, desi sumele trimise acasa de imigrantii din Italia au scazut pentru prima data cu -5,4% in 2010, transmite Romanian Global News, care citeaza Gazeta Romaneasca.
Intr-un raspuns trimis GdS, oficialii Petrom OMV recunosc ca in cazul Doljchim despagubirile pe care le solicita se apropie de zece milioane de euro Gazeta de Sud a solicitat reprezentantilor Petrom OMV sa explice de ce solicita despagubiri de mediu uriase statului roman.
Gazeta de Sud v-a prezentat ieri situatia licitatiilor pentru reabilitarea si modernizarea drumurilor din Dolj. Suma alocata pentru cei aproximativ 400 de kilometri de asfalt din judet bate suta de milioane de euro.
Potrivit anuntului de atunci, portofoliul Intact Publishing ar trebui sa includa Jurnalul National, Saptamana Financiara, Fin.ro, Felicia, Good Food, Top Gear si Focus, dar nu si Gazeta Sporturilor.
Gazeta de Sud a scris in nenumarate randuri despre situatii tragicomice in care diferite institutii ale statului sau furnizori privati de utilitati somau persoane decedate sa-si achite obligatiile financiare.
google-analytics.com