Cautare

178 de rezultate pentru "gazeta" (3.52 secunde)
Asa dupa cum relatam in Gazeta de Sud din 5 ianuarie ("Vin furnizorii Ford la Calafat?"), administratia a intrat in conflict cu institutia de invatamant din cauza unei parcele de aproximativ 11 hectare aflate in administrarea scolii, pe care primaria vrea s-o transforme in parc industrial.
Prostul ala de la "Gazeta Sporturilor", Tolontan, transformat in "analist", plange pe umarul jandarmilor, la Realitatea Tv. Ce putin castiga ei, si ce mult muncesc.
"Sotia mea s-a ocupat de programarea copiilor la aceasta vizita la Top Gel, dupa ce a citit anuntul in Gazeta de Sud.
Reprezentantul SCT Bucuresti a explicat ieri, pentru Gazeta de Sud, care sunt cauzele acestei intarzieri inregistrate la pasajul suprateran. "Lucrarea este intarziata din mai multe motive.
Nenzen este urmat in functia de director general al Ford Romania de Zoltan Brassai, de 49 de ani, actualmente director operatiuni al Ford Romania. Noua numire intra in vigoare incepand cu 1 iulie 2012. (Sursa: Gazeta de Sud)
1982 - Isi incheie colaborarea cu Gazeta Matematica, dupa ce isi vinde actiunile pe care le detinea unui anume Cornateanu.
1982 - Isi incheie colaborarea cu Gazeta Matematica, dupa ce isi vinde actiunile pe care le detinea unui anume Cornateanu.
Asa cum ma asteptam, la gazeta Radu a prestat un articol foarte civilizat, desi pe alocuri cam fad. A fost un prim semn ca Radu nu e nici prost si nici ticalos.
Pentru partea de design, Libertatea lucreaza cu Marian Toader, grafician care a lucrat, de-a lungul timpului, pentru Gazeta Sporturilor, ProSport si care a redesenat Evenimentul zilei in 2008 si in 2012.
S-a vazut si in amicalele cu Coreea de Sud ca in momentele in care nu jucam colectiv nu avem nici o sansa", a spus selectionerul pentru Gazeta Sporturilor.
Arbitru de rezerva a fost englezul Howard Webb. Italia va intalni in finala Campionatului European, duminica, la Kiev, detinatoarea trofeului, Spania. (Sursa : Gazeta de Sud)
In plus, Bastos a jucat avansat in fata liniei mediane, miscare anticipata in Gazeta de ieri. Rui Pedro i-a rasplatit tehnicianului increderea acordata, reusind trei goluri in prima jumatate de ora.
Gazeta Sporturilor a pus pe hartie solutiile selectionerului pe fiecare post, incercand sa anticipeze cati dintre stelisti vor fi pe teren in cele doua meciuri importante.
Marica recupereaza o minge, scapa singur cu Bogdan, si-l invinge cu un sut plasat Min 1 -A inceput meciul --------------- UPDATE Echipa de start a Romaniei este cea anuntata de Gazeta Sporturilor.
gsp.ro: Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi.
4.Categoria Media premiu oferit de Cristian Vaduva membru in Biroul Federal de Oina pentru Gazeta Sporturilor; Tot la aceasta categorie s-a continuat cu inmanarea premiilor speciale pentru:
La Giurgiu, Andrei Craitoiu de la Gazeta a descoperit, socat, ca toaletele sunt curate. Chiar si un bizon care vrea sa se suie cu pantofii plini de noroi pe capacul vasului ezita inainte de a face asta atunci cand are in fata o toaleta civilizata.
Evenimentele beneficiaza de promovare radio, tv, print si online cu sprijinul partenerilor media la TV City, TVR, Europa FM, Itsy Bitsy, National TV, N24, Gazeta Sporturilor, Ring, Men's Health,Casa Lux, Femeia, National Geographic, Sanatatea de azi, BRAVO Girl, In Your Pocket, Adevarul, Click!, Click Sanatate, Running Mag, News.ro, revista Alerg si 4run.ro.
Gazeta Sporturilor informeaza: ISRAEL - ROMANIA 1-2. 5 jucatori au dezamagit. Cine au fost cei mai buni romani cu Israel si ce debutant a impresionat Romania a castigat amicalul cu Israel, 2-1, obtinand prima victorie dupa 22 de ani.
Gazeta Sporturilor: Cristian Topescu a murit astazi, la 81 de ani. Acesta suferea de mai multe afectiuni cronice (Autor: Razvan Lutac) In 1983, Romania a invins, la Stockholm, cu 1-0 in duelul cu Suedia.
google-analytics.com