Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (2.94 secunde)
1 milion de euro, clientii unicului distribuitor de gaze din judetul Constanta vor putea accesa prin internet consumul de gaz si valoarea facturilor aferente acestuia, pe care le au de achitat, putand chiar sa efectueze plata online a acestor facturi prin intermediul unui cont bancar, a aratat vineri in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la Hotel Bulevard din Constanta si prilejuita de acest eveniment, Augustin Oprea, directorul general al Congaz.
Trebuie insa sa faca dovada ca au consumat si platit furnizorilor energie termica, gaz, energie electrica ori combustibili de orice tip utilizati pentru producerea energiei termice", a adaugat Cocosila.
Conducta care urmeaza a fi construita se va racorda la reteaua Bluestream, ce va transporta gaz din Rusia spre Europa, si care se doreste a fi o ruta de transport alternativa pentru proiectul Nabucco.
Noi, cei care lucram in Combinat, sintem obisnuiti cu asa ceva, ne ferim, stim ce trebuie sa facem de exemplu daca simtim miros de gaz, dar ei se sperie, se pierd cu firea, cad jos.
In Lupeni, numai aproximativ 4.000 de apartamente au in prezent gaz metan si investitia treneaza din lipsa banilor, pentru ca primarul Cornel Resmerita spune ca nu a primit in acest an bani nici macar pentru renovarea scolilor.
In functie de societatea furnizoare, clientii casnici vor plati circa 840-850 de lei pentru mia de metri cubi. Astfel, abonatii Distrigaz Sud platesc mai mult decat clientii E.ON Gaz Romania. (M.H.)
Reprezentantii companiei nu au putut preciza care este capacitatea zacamintelor de gaz descoperite. Terenurile Bilca - est si Bilca - vest au fost descoperite in cursul lui 2004, o alta mare punga de gaze fiind descoperita in zona Fratauti in aprilie 2005.
Craiovenii care au solicitat la inceputul acestui an racordarea la sistemul de alimentare cu gaz metan au ajuns la capatul rabdarii, primele semne ale sezonului rece gasindu-i tot fara flacara la aragaz.
mc de gaze naturale (acopera consumul de gaz al intregului continent european pentru urmatoarea jumatate de secol) necesita existenta unei piete de desfacere corespunzatoare.
Inginerii de la Honda au inventat un sistem de catalizare care sa transforme oxidul de nitrogen in nitrogen, gaz nepericulos aflat in cantitati mari in atmosfera.
Totodata, a precizat Mircea Banias, in cursul saptamanii trecute Portul Constanta a fost gazda unei delegatii din Qatar, care a vizitat locatiile propuse pentru terminalul LNG (gaz natural lichefiat).
Totodata, a precizat Mircea Banias, in cursul saptamanii trecute Portul Constanta a fost gazda unei delegatii din Qatar, care a vizitat locatiile propuse pentru terminalul LNG (gaz natural lichefiat).
Ministrul Economiei, Codrut ßeres, a declarat ieri ca Petrom si distribuitorii de gaze E.ON Gaz (fostul Distrigaz Nord) si Distrigaz Sud nu au ajuns inca la finalizarea negocierilor privind pretul de livrare.
Cu trei saptamani inainte trebuie achitate ultimele note de plata si instiintate compania de gaz, electricitate, apa, telefonie fixa, internet, cablu TV.
Proiectul de viitor al statiunii prin care se va face legatura cu Straja - deja intrata in elita statiunilor din Romania - cuprinde amplasarea mai multor instalatii de teleschi, realizarea canalizarii, a alimentarii cu apa, energie electrica si gaz metan, instalatii de transport pe cablu tip telescaun, precum si tunuri de zapada si alte accesorii necesare unei statiuni turistice europene.
Antares prelua lunar de la Rompetrol gaz petrolier lichefiat (GPL) in limita a 10 miliarde lei vechi, pe care ii achita in termen de 30 de zile.
Societatea Glasstherm va deschide acolo un depozit de centrale termice pe gaz italiene la inceputul lunii aprilie, dupa care firma isi va extinde investitia in productie.
Shell si-a vandut ieri companiei franceze Rubis afacerea cu gaz petrolier lichefiat (GPL) din Romania si alte cinci state europene si a iesit defenitiv de pe piata locala.
Majorarea pretului electricitatii este explicata de ANRE printre altele prin cresterea preturilor la combustibili in intervalul decembrie 2006 - februarie 2007, debitele reduse ale raurilor si Dunarii, cresterea probabila a pretului la gaz metan destinat consumului industrial in 2007, cresterea costurilor termocentralelor in privinta transportului feroviar al combustibililor si cresterea salariului minim pe economie.
Cei mai multi folosesc butelii de gaz, iar pentru incarcarea unei butelii mici, de 5 litri, trebuie sa platesti 5 leva".
google-analytics.com