Cautare

530 de rezultate pentru "gaz" (3.49 secunde)
"Desi Geoana are un comportament iresponsabil" si prin scrisoarea deschisa "nu a facut decat sa puna gaz pe foc", Iliescu nu se declara de acord cu excluderea sa din partid.
Mai mult, acum, astfel de gesturi ar putea sa aiba efecte contrare, sa toarne gaz peste focul nemultumirii.Nevoile romanilor sunt foarte multe si greu de satisfacut in contextul actual.
Deci, avantajul victoriei masluite a lui Boc de la Cluj e ca toarna gaz peste focul agonic al PD-L, spulberand si ultima sansa teoretica a fostului partid prezidential de a se salva.
Nici nu a fost vreme, nici nu am vrut sa pun gaz pe foc, pentru ca as fi avut, atunci, multe de adaugat in privinta domnului Rus.
Iar peste aceste realitati suficiente, pentru a bloca o decizie, iata a fost turnata o cantitate consistenta de gaz pe foc.
Din America, Traian Basescu s-a intors cu ideea sustinerii, contra prieteniei cu Joe Biden, a razboiului impotriva Iranului, cu o dragoste bolnava pentru conducta Nabucco, moarta din fasa, deoarece gaz pe ea nu va baga nimeni, decat, eventual, Armata Rosie, insiruita cu spatele la terminal, dupa o cura de un an cu fasole, si cu ordinul transformarii lui MRU in "premier interimar".
Ca, altminteri, nu vad ce se schimba daca vom cumpara gaz de la rusi, algerieni, azeri sau mai stiu eu cine.
Lucrurile au evoluat dupa descoperirea de gaz in Marea Neagra sau daca ne gandim la ce se intampla in dosarul nuclear, unde peisajul s-a mai schimbat, dupa Fukushima.
salarii si pensii mici, lipsa locurilor de munca, agricultura de subzistenta, problemele din invatamant, din sanatate, problemele sociale, problemele de infrastructura - drumuri, trotuare, alimentarea cu apa, gaz etc.
Iar colac peste pupaza vine si basescu sa toarne gaz peste foc, prin sustinerea Fecioarei din Plescoi, in dauna buldogului portocaliu.
Mai mult, interventia lui traian basescu, insistenta cu care a promovat-o pe udrea, n-au facut decat sa toarne gaz peste foc.
petrol, gaz, minereuri de toate tipurile - feroase si neferoase. Pe fondul manifestarilor publice din ultima perioada, analistii economici isi pun intrebarea, pe buna dreptate:
Va mai reamintesc ca si Japonia se uita tot spre Rusia pentru a inlocui centralele nucleare cu centrale pe gaz, dupa accidentul de la Fukushima.
Eu, insa, nu-i banuiesc pe liderii rusi ca sunt stupizi sa semneze atentatul prin utilizarea unui gaz dezvoltat in industria lor de razboi.
- Florian Popa Micsan O sa pun gaz pe foc: Lia Olguta Vasilescu este o adevarata doamna, o femeie superba, inteligenta si rafinata.
Prin recentele norme pulblicate in “Monitorul Oficial“ s-a clarificat si procedura de facturare pentru livrarile de gaz petrolier lichefiat efectuate de catre distribuitorii autorizati.
Asta in timp ce productia ARO este deja oprita, societatea este deconectata de la gaz si electricitate, iar salariile nu au fost platite de patru luni.
O parte din suma, 55 de miliarde aproximativ, va fi utilizata pentru lucrarile de reparare a podului Golescu, alte aproximativ 18 miliarde vor fi alocate refacerii integrale a carosabilului din cartierul Micro 14, inclusiv inlocuirea integrala a retelei de gaz, 10 - 15 miliarde vor fi folosite pentru lucrarile de reparare a trotuarelor si doar restul banilor vor fi folositi pentru lucrarile de asfaltare, cu mentiunea ca aproximativ 15 miliarde vor fi alocate refacerii strazilor Martirilor Deportati si Prahova.
Potrivit expertilor imobiliari, pretul terenurilor este intre 40 si 50 de euro pe metrul patrat in zone in care utilitatile (apa, canalizare, gaz metan) sunt asigurate si scade spre 15-20 de euro acolo unde aceste facilitati nu exista.
Termoelectrica intentioneaza sa realizeze o societate mixta pentru conversia pe huila a unui grup la Centrala Braila, firmele interesate de participarea la proiect, cu o valoare estimata la circa 250 de milioane de dolari, avand posibilitatea sa depuna scrisori de intentie pana la mijlocul lui iunie.
google-analytics.com