Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (3.72 secunde)
Partidul National Liberal - o locatie mai mult decat "ascunsa", in spatele Scolii "Gala Galaction". Daca nu ai fi din Mangalia si nu ti-ar trebui neaparat adresa la care se afla acest sediu, nu ai putea sa il gasesti prea usor.
La gala EHF, intr-o discutie particulara avuta cu mine, cu domnul Constantinescu si domnul Marica, Peter Vargo, inspectorul de marketing al EHF, ne-a zis ca daca nu rezolvam problema nu vom mai putea disputa meciurile de Champions League la Constanta.
Liberalii si-au lansat vineri seara, cu surle si trambite, candidatului pentru Primaria Galati, cu ocazia celei de-a XV-a editie a Galelor PNL, in cadrul carora s-au acordat si premiile anuale.
Societatea Culturala Noesis a fost nominalizata (in 2002) la premiile Internetics pentru cel mai bun site cultural din Romania - Asociatia Solidaritatea pentru libertatea de constiinta este nominalizata la Gala Societatii Civile pe anul 2004, la premiul pentru cea mai buna campanie din Romania si la premiul pentru sectiunea Comportament civic si participare publica.
Mihail Gorbaciov era asteptat si la Gala "Zece pentru Romania" de la sfarsitul lui 2009, insa si-a anulat participarea din motive de sanatate.
Mihail Gorbaciov era asteptat si la Gala "Zece pentru Romania" de la sfarsitul lui 2009, insa si-a anulat participarea din motive de sanatate.
O reprezentatie de gala, cu trei mari artisti politici, laureati ai premiului de stat degeaba si luat leafa de pomana:
Corala Academica a incheiat Zilele Craiovei Ultimul concert dedicat Zilelor Municipiului Craiova din acest an a fost un concert de gala sustinut de Corala Academica a Filarmonicii "Oltenia".
Imi mototolesti costumul si n-am altul pentru dineul de gala. • Basescu: Nu cred ca e normal sa transformam o simpla neintelegere intr-un conflict diplomatic.
Incident neplacut la decernarea premiilor Galei "Zece pentru Romania". O femeie, care s-a recomandat drept verisoara lui Traian Basescu, a ridicat in numele presedintelui premiul decernat acestuia.
Declaratiile au fost facute inainte de intrarea la spectacolul de gala organizat la Opera Romana in cinstea Regelui, la implinirea a 90 de ani.
Este defilarea care va avea loc la Arcul de Triumf, dar si o seara de gala, organizata de protocolul de la Cotroceni.
La Gala Anului 2016 acesta a primit un trofeu, dar de atunci proiectul sau bate pasul pe loc din lipsa de finantare.
De amintit ca, pe 25 noiembrie 2003 saptamanalul Bucharest Business Week a organizat gala Financial Awards for Excellence” si a acordat bancii Raiffeisen Bank cele mai importante premii ale serii.
Si asta pentru ca salariile nu pot creste fara performanta si fara eliminarea “gaurilor negre“ din economie, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, prezent marti seara la gala premiilor Piata Financiara.
Din aceasta din urma categorie de premii acordate la „Gala Transparentei in Afaceri” fac parte si diplomele „Ganditorul IMM-ist” - Marian Moroianu, „Centaurul IMM-ist” - Florin Butnaru si exemplele ar putea continua.
Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, la Gala de excelenta in afaceri, organizata de CCIR, ca mai este mult pina cind tot mediul de afaceri romanesc va respecta legea, precizind ca s-a dus la acea manifestare intrucit nu au fost premiate firme datoare la bugetul de stat.
De asemenea, in cadrul Targului TEXIN 2006 vor fi organizate si manifestari conexe printre care seminarii de profil intalniri de afaceri, prezentari de moda si o gala de premiere a celor mai merituosi expozanti.
Soferii de microbuze, autobuze, alaturi de birjarii de atelaje de agrement vor primi tot cu aceasta ocazie regulamente imbunatatite, in timp ce Scolii "Gala Galaction" ii va fi retras dreptul de administrare al unei parti din imobilul in care se desfasoara cursurile, care a fost solicitat spre retrocedare de catre fostul proprietar.
Pretul include planificarea personalizata a cel putin 12 intalniri de afaceri a cate 30 minute pentru fiecare participant, translatie asigurata in timpul intalnirilor de afaceri, inregistrarea si prezentarea firmei in catalogul Futurallia 2007, prezenta in reteaua mondiala de afaceri si abonament la baza de date Futurallia-online timp de un an, cazare 3 nopti in hotel de clasa superioara in orasul Poitiers, cocktail de bun venit, 2 pranzuri, cina de gala si receptie internationala, transfer aeroport/ hotel/ centrul de congrese/ vizite la obiective industriale si tur al orasului.
google-analytics.com