Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (2.58 secunde)
Judecatorii de la Instanta Suprema dau decizia pe contestatia in anulare formulata de Udrea la decizia de condamnare in dosarul Gala Bute.
Dincolo de scandalurile avandu-i in prim plan fie pe arbitri, fie pe Mitici, fie pe Jeneli, fie pe Gigeli, la fiecare sfarsit de saptamana, fotbalul romanesc a demonstrat ca poate imbraca si costumul de gala.
Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a mers astazi la Curtea Suprema. Aceasta a fost scoasa din arest pentru judecarea contestatiei la executarea pedepsei in dosarul Gala Bute.
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. ... La gala de premiere a CS Dinamo a fost prezent si Lucian Bode, ministrul de Interne - de care apartine clubul din Stefan cel Mare.
Pe 1 mai au petrecut nu doar romanii, dar si cele mai importante vedete din lume, la MET Gala, eveniment organizat la Muzeul Metropolitan de Arta din New York.
Asa se face ca microbuzele doldora de aspiranti continua sa plece din oras catre locatiile "conspirative" stiute de toata lumea, iar galatenii pot vedea inca pe terase, racolind nestingheriti, barbati imbracati de gala cu delfinul la rever.
Hagi a fost invitat special la meciul de gala cu Chelsea, iar suporterii au innebunit in tribune cand l-au vazut.
Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
AmosNews: Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania Loredana a fost desemnata Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau.
Tinere sau batrane, mai "dezgolite" sau in rochii de gala, acestea au pus stapanire pe fiecare locsor de distractie din oras.
Asociatia "I.C.Bratianu" a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact vineri, 17 martie a.c., Gala premiilor "Profesionalism si Eleganta", eveniment adresat doamnelor si domnisoarelor care prin activitatea lor s-au impus pe plan profesional, social, economic si politic in Constanta.
Marele Premiu Stefan Iordache” pentru cea mai buna actrita la Gala Hop Mangalia 2012 Premiul pentru cea mai buna regie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna scenografie la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul National de Teatru Independent 2013 Festivalul International de Teatru nou Arad 2013 Sibiu Fringe Festival 2013 Maratonul Teatrului Independent 2013 Vineri, 27 martie, ora 19.00 TREI FEMEI INALTE dupa Edward Albee (Productie ArCuB si UnTeatru) cu:
Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo.
Rusoaica Gala, cand l-a intalnit pe Dali, si-a abandonat nu numai sotul, poetul Paul Eluard, dar si fiica Cecile, pentru a-l urma pe artist.
Astfel, invitatii sunt asteptati imbracati in tinute de gala din anii a20, barbatii cu smoching negru si papion, iar femeile in rochii lungi, accesorizate cu perle si pene.
AGERPRES/DNA:
La Gala Anului 2016 din Calarasi, ing. Titus Cristescu a primit un trofeu, dar de atunci proiectul sau bate pasul pe loc din lipsa de finantare.
Anul 1867 este cel mai obscur din cei 6 din viata de pribeag a lui Eminescu, scrie Gala Galaction in Viata lui Eminescu.
google-analytics.com