Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (2.91 secunde)
- Gala Smart Folk You! Florian Pittis 2017 are loc in zilele de vineri, 29 septembrie, sambata, 30 septembrie si duminica 1 octombrie in Piata George Enescu din Bucuresti.
Regizorul a fost prezent la gala de deschidere.
Filmul de lung metraj Frozen Ignat se va bucura de un spectacol de gala, la CINEMA PRO, pe data de 8 Februarie 2018.
Conferinta a inclus prezentari, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman si a oferit oportunitati de colaborare pentru participantii prezenti la eveniment.
141, va avea loc traditionala Gala de acordare a Premiilor anuale ale Revistei ACTUALITATEA MUZICALA editata de UCMR, pentru anul 2017.
Va asteptam pe 20 mai, de la ora 18:30 la Palatul National al Copiilor - sala mare, sa ne bucuram impreuna la Gala Extraordinara a Operetei Romanesti de cele mai valoroase creatii ale compozitorilor romani in interpretarea grandioasa a solistilor, orchestrei, corului si baletului Teatrului National de Opereta i Musical Ion Dacian”.
Programul a castigat titlul de "Cel mai bun proiect educational al anului 2010" la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret" la Gala Voluntariatului in anul 2011.
La acest eveniment, care va fi urmat de o cina de gala, vor participa specialisti din domeniul Aeronauticii si Aviatiei romanesti, personalitati din toate domeniile de activitate, reprezentanti ai Institutiilor oficiale etc.
Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu.
TVR 2 si TVR HD difuzeaza duminica, 3 aprilie, de la ora 22:00, Gala Premiilor Radio Romania Cultural, eveniment care a avut loc pe 21 martie, pe scena Teatrului Odeon din Bucuresti si care a premiat cele mai importante realizari culturale ale anului 2015.
In acest an, Gala are o serie impresionanta de categorii: 1. PREMIUL AUTORITATII RUTIERE ROMANE 2. PREMIUL COMPANIEI NATIONALE DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE 3.
- 2014 Premiul Cea mai frumoasa ascensiune la Gala Femeilor de Succes - 2017 Premiul pentru cariera la Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate
Premiul a fost inmanat de directorul executiv al grupului Capital-Evenimentul Zilei, Virgil Munteanu, directorului general Catena, Alina Marinescu, prezenta la gala alaturi de Otilia Ostrotki, director general Tonica Group, Daniel Marin, director financiar Fildas-Catena si Sorin Chirculescu, director marketing Catena.
aruncăm o privire numai pe ultimul raport al Curţii de Conturi Galaţi în care se arată ... PNA, cei care au avut de investigat marea corupţie la Galaţi s-au făcut că
La Galaţi este însă ... PNA are un nou şef la Bucureşti, de la Parchetul din Galaţi vor pleca în concediu definitiv mai mulţi procurori controversaţi, iar prin instanţe bantuie neliniştea.
Care sporuri au fost motivul discordiei şi pentru angajaţii Curţii de Conturi din Galaţi.
Vestea i-a luat prin surprindere atat pe susţinătorii taberei Năstase (la Galaţi, subordonaţii lui Dan Nica), cat şi pe cei care speră o revenire a lui Ion Iliescu (la Galaţi, toată
Dorinţa prefectului din Galaţi de a renunţa la opţiunea politică ... salut intenţia prefectului judeţului Galaţi de a renunţa la haina de politician.
Politicienii care au rămas "de gardă" la Galaţi il urmăresc şi mai atent şi acum transmit tuturor acelaşi mesaj: ... acum Consiliul Judeţului Galaţi se descurcă
Ioana Ginghina si Anca Androne au renuntat la statutul de actrite in serialul Adela doar pentru o seara. Cele doua vedete au fost manechine la gala de moda organizata de Alin Galatescu.
google-analytics.com