Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (2.69 secunde)
"Vineri seara, la sala Teatrului Muzical va fi organizata Gala de decernare a premiilor PNL pe anul acesta. Invitatul nostru special de la Bucuresti este ministrul Apararii, Teodor Melescanu, si cu aceasta ocazie vom face si prezentarea oficiala a candidatului nostru la Primarie, Marius Stan.
Primaria Municipiului Craiova a fost premiata pentru merite deosebite in dezvoltarea locala, trofeu oferit aseara la "Gala Premiilor Regio", din cadrul targului international de investitii "Impreuna reconstruim Romania".
Firma Cocor Turism Neptun (GALA) propune actionarilor majorarea capitalului social cu 8,46 milioane lei, precum si reaprobarea fuziunii cu societatile Cocor Estival si Ovidiu Estival 2002, potrivit convocatorului transmis joi pietei Rasdaq. ... Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul GALA.
Gala Femei de Succes, Gala Celebritatile Anului, este studenta la o alta facultate! Desi are numeroase studii in televiziune, invatamant, diplomatie, numeroase tiluri de frumusete, spune ca permanent trebuie sa inveti, pentru ca niciodata nu este tarziu sa-ti imbogatesti cultura, trebuie sa studiezi cu adevarat si despre alte popoare!
Gala Baschetului Romanesc, organizata luni seara de catre Federatia Romana de Baschet (FRB), cu ocazia implinirii a 80 de existenta, a adunat nume importante ale acestui sport, in frunte cu Olafur Rafnsson, presedintele FIBA Europe.
Bayern l-a ingenuncheat pe Mourinho Real Madrid si Bayern Munchen au oferit un spectacol de gala in a doua semifinala din Champions League.
Potrivit acestuia, cel mai probabil gala se va desfasura in aer liber, pe stadionul "Ion Oblemenco", ca varianta de rezerva fiind Centrul Expozitional.
Ajunsa la cea de-a 7 a editie, Gala Performantei & Excelentei 2017 a fost dedicata promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume in diverse domenii si care s-au remarcat prin proiectele si activitatile lor deosebite.
Conferinta are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards.
Prima editie a On Air Music Awards, gala premium ce isi propune sa onoreze excelenta in industria muzicala din Romania, va avea loc in data de 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti. ... Gala On Air Music Awards aduce impreună
Gala va premia unii dintre cei mai importanti oameni din industria muzicala din Romania, aducand pe Covorul Rosu producatori, artisti, regizori si manageri, precum si alte personalitati ale domeniului. ... Invitatii vor sosi pe Covorul Rosu incepand cu orele 19.00, iar Gala propriu-zisa va incepe la orele 20:30.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! ... Desfasurat joia trecuta, in eleganta locatie Ambasad’Or Events, evenimentul a fost prezentat de Octavian Ursulescu si a cuprins si o Gala a premiilor umanitare.
Ca si anul trecut, Gala Concursului va avea loc in spatiul somptuos al Palatului Peles, on ziua in care se implinesc 58 de ani de la trecerea in eternitate a celui mai important compozitor roman al tuturor timpurilor - George Enescu.
Anul acesta, Adrian Enescu a primit Premiul CD-ul anului-BIRD IN SPACE la Gala Premiilor de Jazz / Premiile MUZZA pe 2013, editia a XII-a.
Vedeta a inmanat marele premiu, Zimbrul de Aur”, regizorului Dan Pita GALA PREMIILOR U.A.R.F. 2015” si-a desemnat, miercuri, 11 februarie, premiantii in cadrul unui eveniment ce a avut loc la Hotelul Hilton din Capitala.
Pentru prima data, Romania a primit invitatia de a participa la San Remo Music Awards, festival international de prestigiu ce se va desfasura in doua etape, pe 11 februarie â€" concursul propriu zis si pe 12 februarie â€" Gala de premiere, la Monaco, in prezenta Printului Albert de Monaco.
- Gala Galaction (1879-1961), scriitor, preot ortodox si profesor de teologie; - Anghel Demetriescu (1847-1903), istoric si scriitor; - Niculae Cerveni (1926-2004) deputat si senator al Romaniei, decan al Baroului Bucuresti 1990-1995;
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
- 12 Mai 2017, incepand cu orele 1900, Gala laureatilor si festivitatea de premiere - Sectiunea FLORICELE PE CÂMPII; ... - 14 Mai 2017, incepand cu orele 1900, Festivitatea de premiere si Gala laureatilor FLORI DE MAI.
Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble - Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei - Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.
google-analytics.com