Primaria Municipiului Craiova a fost premiata pentru merite deosebite in dezvoltarea locala, trofeu oferit aseara la "Gala Premiilor Regio", din cadrul targului international de investitii "Impreuna reconstruim Romania".
Evenimentul a fost organizat de Avangarde PR Agency in parteneriat cu Ministerul Administratiei si Internelor, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Unitatea Centrala pentru Coordonarea Parteneriatului Public Privat.
Actiunea a reunit expozanti din mediul de afaceri din intreaga lume, confederatii si federatii patronale, companii interesate sa participe la relansarea economica a Romaniei si la crearea a noi locuri de munca in economia reala a Romaniei.
Au fost prezenti si reprezentanti ai administratiei locale din Romania, primari din Romania - preocupati de dezvoltarea comunitatilor pe care le reprezinta, reprezentanti ai bancilor din Romania, precum si federatii sindicale reprezentative, nationale si internationale.