Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (3.14 secunde)
Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o "escala" in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.
Cu acest prilej, participantii la Gala au aflat o multime de amanunte din viata marii doamne a scenei romanesti, marturisirile sale purtand uneori o incarcatura de nostalgie si umor. ... La Gala Premiilor Sigurantei Rutiere am revazut o mare actrita, dotata din belsug cu har, haz si sensibilitate.
Solistii, orchestra, corul si baletul ne poarta prin calatoria fascinanta a muzicii de film si musical, dau viata operetei lui Johann Strauss in Liliacul, prind intr-un spectacol de gala cele mai frumoase operete romanesti si readuc pe scena cantecele dedicate femeii.
Gala Nova - TV Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei - si-a premiat castigatorii celei de a 4-a editii. Gala Nova TV este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei. ... Acelasi titlu i-a fost conferit si celebrei scriitoare Ileana Vulpescu, absenta din motive obiective la gala.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Gala LSRS premiaza, pe baza unei competitii deschise, studentii si absolventii din diaspora romaneasca, avand ca scop recunoasterea performantelor lor academice si extracuriculare. ... Gala LSRS2020 premiaza anul acesta urmatoarele categorii:
O mare nenorocire a scos Galaţiul din anonimat. ... despre Galaţi. ... apoi media din Galaţi este în cel mai evident mod sub cerinţele consumatorilor de informaţii (segmentul mai e băgat în seamă
la Galaţi au început să ... Doar aşa s-au format la Galaţi mai multe tabere de miliardari, care prosperă ... clientelism a făcut din Galaţi un oraş
evenimentele majore politice din Galaţi sunt alegerile de la Cosmeşti, pot spune fără
la Galaţi e mult peste mesajele zvarlite prin gura lui Boc ori prin gura prezentatorilor de ştiri de la Antena 1. Ce nu au reuşit Iliescu şi Voiculescu înfăptuiesc acum la Galaţi Nica şi Durbacă.
în Galaţi e unul dintre politicienii care orice ar face va cădea în picioare. ... cele trei runde de alegeri pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţului Galaţi. ... la Galaţi.
Durbacă, baronul Galaţiului, işi recuperează ... Preşedintele Consiliului Judeţului face acum ce vrea el la Galaţi. ... Poliţia nu s-a sesizat niciodată, conducerea DNA Galaţi l-a iertat după
Durbacă, baronul Galaţiului, işi recuperează ... Preşedintele Consiliului Judeţului face acum ce vrea el la Galaţi. ... Poliţia nu s-a sesizat niciodată, conducerea DNA Galaţi l-a iertat după
cel de-al patrulea episod din foiletonul alegerilor vicepreşedintelui CJ Galaţi. ... Ce nu au inţeles politicenii din Galaţi (dovadă
Pe site-ul Scolii "Gala Galaction" din Mangalia a fost lansata prima expozitie virtuala din istoria scolilor "callatiene".
Organizatia Femeilor Liberale, filiala Constanta isi propune sa sarbatoreasca incepand din acest an Ziua Femeii printr-o Gala a Profesionalismului si a Elegantei.
Partidul Conservator (PC) a lansat vineri seara o gala de premii care se va repeta anual, destinata personelor publice care s-au remarcat de-a lungul anului. Prima gala a fost moderata de Codrin ßtefanescu si Octavian Petrovici.
Cerandu-si scuze pentru "forma fizica", Tariceanu a parasit apoi Gala TNL. Nu au lipsit de la Gala tinerilor liberali si premiile acordate adversarilor politici.
Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
google-analytics.com