Cautare

286 de rezultate pentru "gala" (2.89 secunde)
Gala Celebritatilor Romania - USA se va difuza duminica, la CURIER TV, si poate fi urmarita la ora 18.00 - 19.00 si miercuri, la ora 13.00-14.00, in reluare!
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc. ... Gala o va gazdui si pe cantareata de muzică
Muzica live, premiata la Gala On Air Music Awards La prima editie a galei On Air Music Awards, propunerile pentru Cel mai bun live sunt urmatoarele:
Aflata la cea de-a saptea editie in Bucuresti, Gala Smart Folk You! ... pe site-ul smart fm nu gasesc nicio informatie, iar pe tot internetul aici este singura referire despre gala folk you din weekendul viitor, nu stim cine canta, nu stim la cat incepe. ... Gala Smart Folk You!
Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din Romania, a fost marcat marti seara de un moment controversat.
Ce spune soferul care a condus-o acasa Noi dezvaluiri socante despre Stela Popescu au aparut dupa discursul incoerent pe care l-a avut la Gala Femeilor de Succes, acolo unde a primit un premiu pentru toata activitatea sa.
Ca orice oraş, nici Galaţiul nu este construit in intregime la acelaşi nivel. Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă ... revenim totuşi la valea Galaţiului, o zonă
Ca orice oraş, nici Galaţiul nu este construit in intregime la acelaşi nivel. Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă ... revenim totuşi la valea Galaţiului, o zonă
decenii onora cetatea de foc a patriei, Combinatul Siderurgic din Galaţi, de această ... a celei de-a XVII-a ediţii a Festivalului Naţional de Comedie din Galaţi. ... Mureş, Botoşani, Craiova, Arad şi Galaţi.
Consiliul Judeţului Galaţi va organiza alegeri pană ... ii sufle unul dintre cele mai importante posturi din Galaţi.
Consiliul Judeţului Galaţi va organiza alegeri pană ... ii sufle unul dintre cele mai importante posturi din Galaţi.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
La Mangalia, de exemplu, a fost depusa, recent, o notificare pentru retrocedarea unuia dintre corpurile de cladire ale Scolii "Gala Galaction".
Una dintre "bubele" descoperite cu ocazia controlului o reprezinta si centrala Scolii cu clasele I-VIII Gala Galaction din municipiul Mangalia. ... La Mangalia, Scoala cu clasele I-VIII Gala Galaction nu avea aviz.
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): ... Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother. ... Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre concerteaza duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun!
Cel mai cunoscut tenor al zilelor noastre a concertat duminica, 15 Decembrie 2013 la Romexpo, (Pavilion Central), pentru prima oara intr-o Gala de Craciun, oferindu-le tuturor spectatorilor o amintire extraordinara!
Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!
google-analytics.com