DeCe News: Drama la Madrid: Bayern l-a ingenuncheat pe Mourinho
Real Madrid si Bayern Munchen au oferit un spectacol de gala in a doua semifinala din Champions League. Real a pornit ca din pusca si dupa 15 minute parea ca rezolvase calificarea prin golurile lui Ronaldo. Nemtii tot nemti nu au abandonat si au luat cu asalt poarta lui Casillias,iar golul din penalty al lu Robben a venit firesc. Ce a urmat apoi este de povestit nepotilor. O infruntare intre doi colosi ai fotbalului care nu s-a putut decide decat la loviturile de departajare.
Penaltyurile au inceput cu un soc. Ronaldo bate primul si rateaza. Spectatorii de pe Bernabeu se frecau la ochi. Dupa Messi a venit si randul lui Ronaldo sa rateze. Alaba a trasformat sigur pentru Bayern, iar drumul spre finala de la Munchen se netezea.
Pentru Real a urmat un "nou balon de aur". Kaka a tras la fel de slab ca si Ronaldo, in timp ce Gomez a transformat pentru Bayern. Acela a fost momentul in care Mourinho a picat in genunchi. Marele Mourinho nu mai avea nimic de spus.
In scena a intrat insa "San Iker". Doua penaltyuri aparate iar pentru Real reveneau sperantele. Totul pana la executia lui Sergio Ramos, care "a tras in plopi" si a ingropat definitiv visul madrilenilor de a juca marea finala.
Schweinsteiger a avut in fata lovitura decisiva si nu a irosit-o, teleportand Bayern in finala care se va disputa acasa, la Munchen, pe 19 mai, impotriva lui Chelsea.