Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (3.05 secunde)
"Romania nu va fi un furnizor neconditionat de trupe in Afganistan." El a amintit ca, dupa summitul de la Riga, Romania si-a respectat angajamentele asumate, suplimentand fortele militare trimise in Afganistan de la 500 la 780.
Angajamentul nu este insa recunoscut de Rusia, pe motiv ca georgienii continua luptele pe teren, drept pentru care si fortele ruse isi continua ofensiva.
Presedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, sustine ca va retrage fortele armate din Georgia la inceputul acestei saptamani.
Potrivit sursei, fortele ruse de mentinere a pacii aflate in zona-tampon din Georgia au inceput sa-si indeplineasca misiunile. ... Georgia a negat insa ca fortele ruse s-ar fi retras.
Presedintele venezuelean Hugo Chavez (foto) a declarat ca fortele armate sunt pregatite sa intre in razboi cu Columbia, daca aceasta tara provoaca.
Rusia acuza fortele speciale romane ca au provocat dezordine la Chisinau, dupa alegerile parlamentare din aprilie, a declarat consilierul presedintelui rus Dmitri Medvedev (foto).
Intregul activ al militantilor PSD si al Aliantei PSD+PC, toate fortele, trebuie mobilizate intr-un efort unitar - pentru victoria in alegerile euro-parlamentare!
Fortele Navale Romane organizeaza, sambata, "Ziua Portilor Deschise" in porturile militare Constanta, Mangalia, Braila si Tulcea. Cu acest prilej, constantenii si turistii pot vizita navele militare si expozitia de tehnica militara de marina.
Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Drobeta Turnu Severin, ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Pentru ca fortele politice coalizate in jurul lui Mircea Geoana au preluat initiativa. Si o mentin, in mod consecvent. Iar aceasta ofensiva a fortelor cu adevarat democratice, anticomuniste si reformatoare este infinit mai importanta decat dezvaluirile devastatoare pentru imaginea lui Traian Basescu.
Liderul PNL a precizat ca BPC l-a mandatat, in calitate de presedinte, sa conduca toate discutiile politice pe care liberalii le vor avea in perioada urmatoare cu fortele politice si fortele societatii civile pentru cautarea celor mai bune solutii pentru guvernarea Romaniei.
ANSD va fi o alternativa viabila la actuala situatie politica, economica, sociala, institutionala si morala a Romaniei, va repune tara, impreuna cu fortele responsabile din societatea romaneasca, pe directia dorita de cetatenii sai intrucat peste 80% dintre romani cred ca tara se indreapta intr-o directie gresita iar populatia o duce din ce in ce mai greu.
in Transnistria mai sunt circa 700 pana la 800 de soldati rusi din fortele de mentinere a pacii. Nu au armament greu, tancuri si nici aviatie.
Da, se doreste constituirea unei opozitii unite intre doua partide cu doctrine si ideologii diferite, intrucat dincolo de viziunile de ansamblu, fortele opozitiei trebuie sa salveze tara de la distrugerea completa.
23 August 1944 In urma bataliei de la Targu Frumos din luna Mai a anului 1944 fortele romane si germane au reusit sa opreasca armata sovietica si sa stabilizeze linia frontului.
Fata de starea de dependenta si saracie in care au fost adusi romanii de guvernarea PDL-ista, in raport cu prevederea constitutionala a "dreptului la un trai decent", noi, fortele de opozitie nu dorim ca noul guvern sa fie continuatorul guvernului anterior.
Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii din data de 25 Iunie 2012 La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT) s-au aprobat fortele si mijloacele Armatei Romaniei care pot fi puse la dispozitie pentru misiuni in afara teritoriului statului roman in anul 2013.
"S-a vorbit foarte mult in ultimele zile despre pacte, despre conventii intre presedinte si premier, intre fortele politice.
Iata ca, se intampla acum ca premierul Ponta sa (re)deschida calea unui dialog NORMAL intre fortele politice. Daca acestui pas i se va raspunde pe masura , vom vedea.
De aceea, pe langa demersurile pe care le-am anuntat deja ca delegatie - solicitarea pe care o vom face pentru sanctionarea lui Nigel Farage in Parlamentul European, precum si obtinerea de sprijin pentru o rezolutie anti-extremism, de aparare a romanilor - vom colabora cu toate fortele pro-europene din actuala legislatura, indiferent de familia politica, pentru ca astfel de voci xenofobe sa fie izolate in Parlamentul European.
google-analytics.com