Cautare

7 de rezultate pentru "mieloida" (2.79 secunde)
Asociatia Romana de Cancere Rare- ARCrare va invita si in acest an sa fiti alaturi de pacientii afectati de Leucemie Mieloida Cronica. Data de 22 septembrie nu a fost aleasa intamplator, deoarece 22/9 reprezinta modificarea genetica a cromozomilor 9 si 22 care cauzeaza leucemia mieloida cronica.
Asociatia Romana de Cancere Rare a lansat recent Saptaman de constientizare privind Leucemia Mieloida Cronica din Romania, actiune derulata in cadrul Campaniei LMC 2017. ... Astazi, Impreuna este si in acest an sloganul Zilei Mondiale a LMC - Leucemia Mieloida Cronica!
Vor mai fi prezenti la dezbatere si medici implicati in tratarea pacientilor cu leucemie mieloida cronica. Evenimentul face parte din Campania 2013 de informare privind Leucemia Mieloida Cronica.
Cercetatorii de la Universitatea Waterloo (Canada) au facut teste de laborator folosind 800 de compusi naturali pe celulele umane de leucemie mieloida. ... Pentru a testa virtutile acestui compus, cercetatorii l-au administrat rozatoarelor programate genetic sa faca leucemie acuta mieloida.
Aproximativ 15 pacienti ce se regasesc pe "listele de așteptare" de la CNAS (nu cunoastem acest numar cu exactitate, am estimat doar in functie de numarul total de pacienti); Dorim sa insistam asupra importantei accesibilitatii pacientilor cu leucemie mieloida cronica la tratament.
www.mycmllife.eu/ro - Un site pentru pacientii cu leucemie Informatii despre boala, tratament si raspunsuri de la specialisti 50% dintre persoanele cu leucemie mieloida cronica (LMC) nu prezinta simptome si singurul factor recunoscut, implicat in aparitia acestei boli este expunerea la doze inalte de radiatii, avertizeaza prof.
Alexandra Manaila si Nicoleta Stoica-Csobuka, Radio Romania International Ziua 2, marti 11 octombrie 12.30-13.00 Leucemia mieloida cronica, boala un succes al terapiei inovatoare ataca pe nepregatite Speakeri:
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Ministrul Justitiei, Cristian Diaconescu, le-a multumit ieri senatorilor din grupul PSD pentru ajutorul si expertiza acordate proiectelor legislative din domeniu.
Intre PSD+PUR si Alianta PNL-PD s-a declansat un adevarat razboi al afiselor. In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale.
Invitat sa participe la reuniunea de ieri a Organizatiei de Tineret din Bucuresti a Actiunii Populare, Emil Constantinescu, a avut surpriza ca, la un moment dat, tinerii din AP sa intrerupa lucrarile pentru a-l felicita cu ocazia zilei sale de nastere, care este astazi.
google-analytics.com