Florin Grozea vine in showroom-ul djsuperstore joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, pentru un workshop dedicat scenei muzicale din Romania, desfasurat odata cu lansarea cartii "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitura".
Fie ca vrei sa te lansezi ca DJ in main-stream, fie ca vrei sa te perfectionezi, sfaturile din interiorul industriei muzicale sunt binevenite pentru a merge mai departe cu succes.
Florin Grozea, compozitor si producator muzical cu experienta de 17 ani in industria muzicala, vine joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, la workshop-ul djsuperstore, pe Strada Scoala Ciocanul 3 - 5, pentru a vorbi despre prima carte inspirationala din muzica romaneasca.
In cardul workshop-ului, Florin Grozea va vorbi despre industria muzicala din Romania: ce inseamna un label, despre ce vor casele de discuri de la tine si cum trebuie sa porti discutiile cu ele, despre ce este un PR sau un Publisher, despre tot ce inseamna drepturi de autor si ce e cel mai bine sa faci cu compozitiile tale si multe alte lucruri pe care le vei putea afla doar in ani de experienta.
Acesta va da celor prezenti idei despre cum pot deveni artisti renumiti, va dezvalui secretele din spatele scenei si va face o prezentare succinta a cartii lansate recent, "Hit Yourself: 100 de idei de la pasiune la marea lovitură".
"Hit Yourself - 100 de idei de la pasiune la marea lovitură" este prima carte inspirationala din muzica romaneasca. Face parte din seria "100 de idei" de Florin Grozea si vine in ajutorul tinerilor care vor sa intre in industria muzicala.
Cartea contine 100 de idei si sfaturi practice din zece domenii ale industriei muzicale alaturi de povesti adevarate din culisele carierelor artistilor romani de succes international: Morandi, Deepside Deejays, Deepcentral, Edward Maya si multi altii.
Florin Grozea este artist, compozitor, producator muzical, blogger si speaker cu experienta de 17 ani in industria muzicala. Peste 100 de melodii compuse din care 8 number one in Romania.
Acesta este cel de-al doilea workshop realizat de djsuperstore in 2013; primul l-a avut ca invitat pe Dankmar Klein (Focusrite & Novation Product Specialist), care a demonstrat live cum poate fi integrata productia muzicala intr-un DJ set cu ajutorul Ableton Live si a produselor Novation.
*Locuri limitate! - Va puteti inscrie pentru a participa la workshop pe pagina oficiala: http://www.djsuperstore.ro/hit-yourself-workshop.