Cautare

286 de rezultate pentru "filip" (7.04 secunde)
Ralu Filip, presedintele CNA, a fost de parere ca o astfel de emisiune ar avea parte de cea mai mare promovare cu putinta, in acest fel asigurandu-se alegatorilor informatia de care au nevoie in campanie.
- A venit unul pe nume Filip la mine ca are nevoie de pasaport. I-am spus domnule iti rezolv si trebuia sa-mi dea 100 de euro.
Din comisie vor mai face parte ministrii Vasile Blaga, Sulfina Barbu si Gheorghe Barbu, presedintii Consiliilor Judetene Arad, Galati si Timis, parlamentarii Dan Carlan, Ioan Oltean si Marian Jean Marinescu, precum si primarii municipiilor Alba Iulia si Oradea, Mircea Hava si Petru Filip.
In continuare au prezentat expuneri tematice Titus Corlatean, presedintele Comisiei de Politica Externa a Senatului, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, senatorul PD-L Petru Filip, Nicolae Apostol, vicepresedinte al Clubului de la Bucuresti si patron al companiei Kosarom din Pascani, Vasile Puscas, seful Departamentului de Afaceri Europene si Cristian Diaconescu, ministrul de Externe.
"Ministerul Afacerilor Externe de la Chisinau a luat decizia de a declara nule si de a revoca notele prin care mai multi diplomati ai Romaniei in Republica Moldova, inclusiv ambasadorul Filip Teodorescu, au fost declarati anteror persona non grata", a spus Leanca, precizand ca este vorba despre "niste gesturi pozitive reparatorii".
• 4 dec 2007 - Autoritatile de la Chisinau solicita explicatii oficiale din partea Romaniei in legatura cu declaratiile ambasadorului Filip Teodorescu, care a acuzat Guvernul moldovean ca tergiverseaza semnarea Tratatului de Parteneriat si Cooperare si a celui privind frontiera de stat.
In ciuda unei tentative de monarhie constitutionala odata cu restaurarea monarhiei in 1815, tensiunile acumulate in timpul domniilor lui Ludovic al XVIII-lea si apoi in timpul lui Carol al X-lea au condus la Revolutia din 1830 in urma careia Ludovic-Filip I, dintr-o ramura inferioara a familiei Burbonilor, a fost instaurat ca nou monarh si era sustinut de burghezie.
Petrescu Mira Anca Victoria (PPRM), Opaina Radu (PUR) Vanghelie Daniel Marian (PSD) si Videanu Adriean (Alianta D.A.). Urmeaza apoi cei 12 candidati reprezentand partide si, la coada, independentul Filip Ralu Traian.
Numerosi lideri cunoscuti (Sorin Frunzaverde, Petru Filip, Mihaela Popa) dar si parlamentari, de care s-ar putea zice ca mai nimeni nu auzise pana acum, au luat calea bajeniei inspre PSD, si, mai ales, inspre PNL.
Cristian Popescu Piedone (USL), Sulfina Barbu (PDL), Ghita Richard Vicentiu (PP-DD), Razvan Valentin Costache (UNPR), Florian Udrea (PP-PS), Ion Sarbu (PAS), Mihai Caciula (Partidul Verde), Cornel Costea (Forta Civica), Iosif Eugen Vucicu (Partidul Uniunea Ecologista din Romania), Marinica Bunea (Partidul Poporului), Nicolae Apostolescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Mariana Serban (PRM), Adonis Cezar Mihalache (Partidul National Democrat Crestin), Sorin Cristian Nica (PER) si Gheorghe Ursa (Partidul "Totul pentru Tara") si independentul Constantin Titian Filip.
Al doilea vicepresedinte al Consiliului Judetean Gorj este liberala Madalina Ciolocoi(20 de voturi pentru si sase impotriva). Cel mai tanar consilier judetean este Robert Filip(PP-DD), in varsta de 26 de ani.
Filip Stanciu, Rectorul Universitații "Lumina" din Bucuresti; Cornel Apostol Stanescu, fost Director General al Nvațamantului SUperior si Cercetarii, Ministerul Educației;
Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Evenimentele de la 30 decembrie 1947 In luna noiembrie 1947, Majestatea Sa Regele Mihai si Regina-mama Elena sunt invitati la nunta Principesei Elisabeta a Marii Britanii, actuala Regina, cu Printul Filip (intre cele doua Familii Regale exista apropiate legaturi de rudenie).
Mircea Filip nu coboara aici, merge pina la Roma, de unde trebuie sa plece undeva spre Perugia. A plecat intii sotia in Italia, iar apoi si el.
Numai in judetul Arges, vanatori pesedisti sunt Filip Georgescu, Constantin Nicolescu, Constantin Tamaga, Ion Mihailescu, Constantin Istratescu, presedintele AJVPS si, nu in ultimul rand, Ion Dumitru, edilul-sef al comunei Albota, care are cea mai impresionanta colectie de arme de vanatoare.
Mai mult, pare realizabila si previziunea profesorului Patrick Suppes (din 1967) ca fiecare isi va putea alege profesorul potrivit, beneficiind de avantajul pe care istoria l-a oferit doar regelui Filip Macedon:
Simon, caruia i-a zis Petru, Andrei, fratele lui, Iacov (cel batran), Ioan, Filip, Bartolomeu (zis si Natanael), Matei, Toma, Iacov al lui Alfeu, Simon numit Zilotul, Iuda al lui Iacov si Iuda Iscarioteanul, care s-a facut tradator (cf.
El a mai spus ca liberalii bihoreni s-au saturat de presedintele PD Bihor, Petru Filip, care isi face imagine pe bani publici si se infrupta din ei, facand aluzie la infiintarea unui ziar al Primariei oradene, precum si la contracte pentru lucrari publice atribuite unor firme de constructii ale membrilor PD Bihor, cu care primarul "este tovaras de afaceri".
La reuniunea de duminica a Delegatiei Permanente, Cornel Popa si-a reiterat acuzele aduse omologului de la PD, Petru Filip, despre care a afirmat ca "nu se mai satura de imagine pe bani publici" si ca la atribuirea contractelor de executare a lucrarilor publice favorizeaza "grupurile de interese" din PD, PSD si UDMR Bihor.
google-analytics.com