Cautare

286 de rezultate pentru "filip" (2.56 secunde)
Potrivit purtatorului de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari, Leonard Filip, conducerea unitatii s-a sesizat in legatura cu acuzatiile de coruptie, lansate impotriva unor salariati ai societatii:
Potrivit lui Leonard Filip, purtatorul de cuvant al Complexului Energetic Rovinari, agentii Federal Bureau of Investigations (FBI) sunt asteptati in Gorj ca sa verifice contractele incheiate intre reprezentantii complexului energetic si firme americane.
Stanca, Filip, Martinovici, Prepelita, Pirvulescu, M. ... Raul Rusescu ii lasa locul Lucian Filip min. 81: Latovlevici primeste un cartonas galben pentru un atac periculos la Vetokele min.
Pentru Steaua au transformat Rusescu, Nikolic, Filip si Latovlevici, iar pentru olandezi au inscris Eriksen si Siem de Jong.
Pentru ros-albastrii au tras numai stangaci iar Filip a ratat. ... Silviu Lung scoate penalty-ul lui Filip • GOOOL ASTRA: Morais marcheaza, 3-1 pentru Astra • GOOOL STEAUA:
Lucian Sanmartean este cel mai varstnic jucator din lotul Romaniei, la cei 36 de ani ai sai, in timp ce Steliano Filip este cel mai tanar (22 ani). ... Pentru meci de la Lyon, trei tricolori sunt incerti, Filip, Pintilii si Rat.
Steliano Filip â€" 5. ... Filip Raicevic. Arbitru: Anthony Taylor; arbitri asistenti: Stephen Child, Stuart Burt; arbitru de rezerva: Andre Marriner (toti din Anglia) Delegat UEFA:
Steliano Filip, 23. ... Filip Stojkovic , 20. Mirko Ivanic, 4. Nikola Vukcevic , 8. Marko Jankovic, 10. Stevan Jovetic (capitan), 7. Marko Vesovic , 11.
Filip Albu) Duminica dupa Botezul Domnului (Inceputul propovaduirii Domnului) Matei 4, 12-17 In vremea aceea, auzind ca Ioan a fost intemnitat, Iisus a plecat in Galileea. ... Filip Albu, Facultatea de Teologie Ortodoxa Ilarion V.
Dupa mai multe incercari si jocuri de culise, clasa politica de la Chisinau a gasit o noua candidatura la functia de prim-ministru, cea a lui Pavel Filip, care urmeaza a fi votat in urmatoarele zile de Parlament.
5 copii si un insotitor vor avea ocazia inedita de a participa la un drive test plin de adrenalina, alaturi de Alex Filip, campionul national de raliu 2WD. Alti 80 de norocosi vor castiga tricouri sau ghiozdane cu produse BIO, toate purtand autograful lui Alex Filip.
In calitate de sef al Comisiei de eliberari conditionate, timp de 2 ani el s-a opus ca luptatorul anticomunist Iulius Filip sa fie eliberat din detentie. ... Acesta, cu un cinism inimaginabil, a anuntat ca ii ofera premiul lui Iulius Filip, disidentul anticomunist pe care l-a persecutat la Aiud.
Acesta a preluat functia dupa ce fostul director, Florin Filip, si-a dat demisia miercuri, in nici o saptamana de activitate.
Steliano Filip a transmis ca nu a intervenit in niciun moment in deciziile privind banca tehnica si a explicat care a fost rolul sau in aducerile lui Cosmin Matei si Gabriel Torje.
Mircea Rednic a declarat intr-o interventie telefonica la emisiunea Digi Sport Special ca mai multi jucatori au fost adusi la Dinamo la cererea lui Steliano Filip, care ar fi impus conducerii jucatorii pe care ii vrea la echipa.
N-am avut palpitatii cand primarul Petru Filip a anuntat, acum cateva saptamani, ca ne-au suflat polonezii tramvaiele de sub nas. ... Sigur, primarul Filip nu a ratat ocazia de a arunca niste sageti spre "o anumita parte a presei" care, cica, ar fi contribuit la caderea afacerii.
Andrei Filip are contracte cu ei. ... Marius Mates si Andrei Filip, care sunt managerii mei. Am lucrat doi ani la acest album.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Mario Iorgulescu si Bianca Marina, fosta sotie a lui Steliano Filip, formeaza cel mai nou cuplu din showbiz. Cum decurge relatia dintre Mario Iorgulescu, de pe patul de spital si fosta fotbalistului,care se afla aici, in Romania, aflam acum!
Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Filip - Chipciu, Thiam, L. Fulop Rezerve: P. Iliev - Fl.
google-analytics.com