Cautare

656 de rezultate pentru "felicia toader cristale" (2.98 secunde)
Cu ce se ocupa “superinspectorii” Atributiiile de serviciu pe care le au cei noua controlori, al caror sef este Dan Toader, sint mai putin cunoscute comparativ cu cele ale restului de angajati ai DGFPJ Galati, serviciul fiind infiintat doar in urma cu 7 luni.
Aceasta datorita scaderii costurilor unor servicii utilizate de Posta, sustine Dan Toader, presedintele Postei Romane, citat de NewsIn.
Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, a anuntat ca va face public contractul de privatizare al Combinatului. Dupa ce proaspatul secretar executiv al Partidului Democrat a fost refuzat de AVAS, acum cererile lui Mircea Toader se vor adresa direct conducerii Mittal Steel Galati.
Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building. ... [email protected] Marcel Vulpoi, managing partner al Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat:
Multumesc, Tudorel Toader! ... Mi-e greu sa cred ca doamna Birchall va putea sa impinga rapid si decisiv inainte proiectele de reformare a justitiei in care s-a impotmolit Tudorel Toader. ... Ofranda perfecta pentru ritualul vinovatului de serviciu a fost sa fie, dupa gustul acestora, Tudorel Toader.
De asemenea, potrivit expertului juridic Felicia Nedea, coordonatoru Biroului Avocatul Poporului, plangerile primite au vizat si refuzul unor primarii din judet de a acorda scutiri la plata impozitului pe teren agricol, dar si greutatea.
"Petenta sustine ca a facut corespondenta consistenta cu Primaria Eforie si a solicitat un numar postal, o adresa postala insa nu a primit nici un raspuns", arata expertul coordonator al Avocatului Poporului Felicia Nedea (foto).
In ceea ce priveste cazurile rezolvate favorabil de Biroul Teritorial Constanta, coordonatorul acestuia, Felicia Nedea (foto), a precizat ca a solutionat mai multe cazuri, printre care si solicitarea unei persoane repatriate in Romania.
Pe langa proiectele rezidentiale deja cunoscute, TIO este un prilej pentru lansarea unor noi proiecte rezidentiale - Felicia Residence, Hob Holding si Athrium Residence (finalizat), care vin, la randul lor, cu preturi si oferte speciale.
Printre vedetele care au venit aseara in numar mare la noua colectie Romantique semnata Liza Panait, la World Trade Center - Hotel Pullman, au participat soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, sotii Oana Turcu si Cristian Brancu, Ivan Patzaichin.
Inainte de cumplita tragedie, barbatul si-a injunghiat concubina, pe Felicia Tiron. ... Potrivit politistilor, barbatul se numeste Giuseppe Finocchiaro, avea 57 de ani si traia in concubinaj cu Felicia Tiron, de 35 de ani, cu care avea copilul, in varsta de aproximativ doi ani.
Mircea Toader, presedintele Organizatiei Judetene a PD, afirma ca Andrei Lisinschi a devenit un membru important al organizatiei pe care o conduce si acest lucru se datoreaza rezultatului uimitor obtinut de omul de afaceri la alegerile locale din anul 2004.
presedinte - Eugen Durbaca (foto), liderul local al PC, vicepresedinti - Victor Paul Dobre (liderul PNL Galati, acum secretar de stat la MAI) si Mircea Toader (liderul PD Galati, acum secretar de stat la MAI).
Secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader, presedinte al Organizatiei Judetene PD Galati, ne-a declarat ca nici unul dintre ministrii democrati nu se afla in pericol de a fi schimbat.
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
Toader l-a facut KO pe Lazar in 20 de reprize!
La finele saptaminii trecute secretarul de stat in MAI, democratul Mircea Toader, sustinea ca a trimis catre CJ o adresa prin care solicita o hotarire asemanatoare cu cea a CL, prin care se cere ca SC Electrocentrale sa treaca in administrarea sa.
Secretarul de stat in MAI Mircea Toader, a declarat ca, in sfirsit, a reusit sa-si vada microfilmul cu dosarul sau de urmarit.
Femeile din Partidul Conservator au sarit la gitul presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Galati, secretar de stat Mircea Toader. ... Nu stiu ce a vrut sa spuna secretarul de stat Mircea Toader.
Totusi vioara intii a fost presedintele Organizatiei Judetene, Mircea Toader. ... In plus, din punct de vedere politic, pina in 2008 sintem in aceeasi echipa cu PNL”, a declarat secretarul de stat Mircea Toader.
google-analytics.com