Cautare

656 de rezultate pentru "felicia toader cristale" (2.84 secunde)
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu:
Cristina Barbos a participat la targul de cristale de la Muzeul National de Geologie impreuna cu fiica sa, Cristina Annelise.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Manu Nasiri a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Carmen Bere a adus la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie: ... cristal de stanca, calcit, pirita, coliere unicat din diverse pietre", ne-a spus Carmen Bere, care a fost prezenta si la targul de cristale de la Mamaia, apreciindu-l ca fiind unul reusit.
Ioana Streza propune coliere, inele si bratari din argint si ardezie cu insertii de pirita, argint si labradorit, iar Maria Filipescu, bratari din inox cu elemente decorative argintate si cristale Swarovski, cu elemente decorative de alama, bratari din alama cu portrete din rasina colorata, brose duble din rasina colorata cu elemente decorative argintate si cristale Swarovski, dar si centuri de inox cu elemente decorative argintate sau lanturi de argint si cristale Swarovski.
Angela Marincea, de la Adia Unicat, a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale ce a avut loc recent in curtea Muzeului National de Geologie cu ocazia Martisorului. ... Aceasta detine un magazin de cristale pe Soseaua Mihai Bravu 98 - 106, langa Piata Iancului.
Angela Marincea a fost prezenta recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie si a adus multe noutati. ... Aceasta rste prezenta in acest week-end la targul de cristale ce are loc in curtea Muzeului National de Geologie.
Printre ei s-au numarat Excelenta Sa TAN Yuxiu, sotia ambasadorului Republicii China la Bucuresti, Felicia Filip si Cristian Mihailescu, Mirabela Dauer, Gabriela Dinica, Irina Loghin, Ivan si Georgiana Patzaichin, Cristina Deleanu, Cecilia Barbora, Gheorghe Turda, Emilia Popescu, Iuliana Tudor, Elise Stan, Cristi si Oana Turcu Brancu, Marina Almasan, Liliana Sandulescu, Eugenia Serban, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Roxana Iliescu, Ani Cretu, Mirela Rizea Marinescu, Rocsana Marcu, Cristina Spatar, Oana si Viorel Lis, Dr DAna Jiani, Dr Dana Miricioiu.
Premierul Tariceanu i-a informat, in cadrul sedintei Aliantei de luni seara, pe liderii PD de intentia de a-l demite pe secretarul de stat din MAI, Mircea Toader, din cauza criticilor politice pe care acesta le-a formulat la adresa premierului, au declarat surse convergente din PNL si PD.
Concursuri aranjate Secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, a afirmat ca unii dintre sefii serviciilor deconcentrate demisi prin Ordonanta de Urgenta recent adoptata de guvern vor fi reconfirmati in functie pe baza unor contracte de management, daca acestia si-au dovedit competenta in functia exercitata.
Monica Macovei ( care nu a exclus o astfel de posibilitate), Toader Paleologu sau Emil Boc. ... Toader Paleologu e o aparitie ciudata in politica si mai ales in PDL.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
„Aceasta solutie, de refacere a alegerilor pentru functia de vicepresedinte, a fost oferita chiar de unul dintre copresedintii Aliantei, de Mircea Nicu Toader, domnia sa fiind cel care a propus refacerea alegerilor.
A inceput procesul de castrare a proiectului de lege prin care ministrul Tudorel Toader modifica legile Justitiei. ... Inteleg ca propunerea nepriceputului Dragnea este mai buna ca propunerea specialistului Tudorel Toader.
Mircea Toader si-a facut public dosarul pe care Securitatea i l-a intocmit pe baza informatiilor primite de la diversi turnatori. ... Dan Voiculescu, caruia i se spunea si 'domnul colonel', a facut politie politica", a declarat Mircea Toader.
Formalitatile in acest sens au fost indeplinite de presedintele local al democratilor, Mircea Toader. ... E drept ca in acest moment sint citeva neclaritati in ceea ce priveste aplicarea legii, dar lucrurile vor fi clare dupa alegerile din 2008a€�, a declarat Toader.
Semne de intrebare La finele saptaminii trecute secretarul de stat in MAI, Mircea Toader, sustinea ca au fost facute solicitari catre CNSAS pentru verificarea tuturor presedintilor si vicepresedintilor de consilii judetene.
Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, s-a prezentat ieri la CNSAS pentru a ridica copiile a doua dintre volumele dosarului sau de urmarire informativa.
Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
google-analytics.com