Cautare

656 de rezultate pentru "felicia toader cristale" (3.83 secunde)
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: ... In Muntii Lotrului am cautat cianit, dar nu are cristale dezvoltate.
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... La standul sau, am intalnit-o si pe Clara Lebas, ai carei bunici sunt francezi, o fetita de 11 ani pasionata de cristale.
Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. Aceasta vrea sa foloseasca bratari romanesti cu modele geometrice de la Targu Lapus si cu elemente florale din Maramures, pe care sa adauge aceste cristale.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
Romanita Blanca Cires participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... Am inceput sa creez bijuterii din cristale, inele lucrate din sarma, din diferite minerale:
La standul sau mai gasiti si cristale maestru, adica cristale specializate, care sunt folosite in diverse in cristaloterapie, pentru diverse nevoi, fosile din Mezozoic si Paleozoic.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end.
Cu toate acestea democratul Mircea Toader are informatii conform carora galatenii din Guvern nu vor fi someri. ... Detalii in ceea ce priveste acest subiect au fost oferite ieri de deputatul conservator Liviu Bogdan Ciuca si secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, Mircea Toader.
In acest sens secretarul de stat Mircea Toader a declarat ieri ca protestele pensionarilor nemultumiti de nivelul lor de trai sint regizate de Partidul Social Democrat. ... In 2007 va fi inregistrata o crestere de 17,6%", a declarat Mircea Toader.
Daca in 2004, potrivit datelor Institutului de Politici Publice (IPP), Partidul Conservator (fost Partidul Umanist - n.r.) a obtinut la alegeri 124 de primari, acum, conform datelor furnizate sambata de secretarul de stat in MAI, pedistul Mircea Toader (fotol), mai are doar 81.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
In acest sens, fostul secretar de stat Mircea Toader a precizat ca "fiecare isi apara functia si postul". ... Toader a mai spus si ca legislatia europeana este foarte stricta cind vine vorba de functia publica.
Consilierul judetean democrat-liberal Mircea Nicu Toader asteapta cu nerabdare urmatoarea sedinta a Consiliului Judetului, nu pentru ca ar avea cine stie ce propunere care sa remedieze anumite probleme din judet, ci pentru a cere sa se respecte Legea 215.
Conform declaratiei prim-vicepresedintelui Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, in aceasta ordonanta modificata sunt doua chestiuni care influenteaza substantial alegerile din noiembrie.
Mircea Nicu Toader:
Democtrat-liberalul Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera deputatilor, isi asuma greseala care a dus la faptul ca reprezentantii PDL sa voteze micsorarea TVA-ului la 5% pentru alimentele de baza, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.
Mircea Toader:
google-analytics.com