Cautare

3710 de rezultate pentru "fam moldovan alexandru str plugarilor brasov" (8.12 secunde)
bulevardul Decebal, str. Caracal, str. Corneliu Coposu, bulevardul Nicolae Romanescu, str. Popoveni, bulevardul Raului, str. Brestei, str. Maria Tanase, str. Pascani, str. George Enescu, str.
Unirii ( Hanul lui Manuc), Parcul Cismigiu, Str. ... - Sediul DGASMB din str. ... 56-58, sector 3, - Sediul DGASMB din str. ... 5, sector 4, - Cantina sociala Grivita - calea Grivitei 216 sector 1, - Cantina sociala Agricultori - str. ... 191 - sector 5, - Cantina sociala Sfantul Constantin - str.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. Mihail Moxa către str. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Kiseleff si pe strazile adiacente, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Alexandru Averescu, intre Piata Arcului de Triumf si Bd. ... Marasti si Str. ... Marasti - Str. Alexandru Constantinescu - Piata Domenii - Bd. ... Alexandru Averescu - Str.
Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov.
IONUT de 20 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel Vectra, pe Str. Stupilor dinspre Str. Somesul Mare catre Str. ... DUMITRU de 58 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Drumul Taberei dinspre Str. Raul Doamnei catre Str. Brasov.
Reteaua PROFI a deschis si saptamana aceasta sase magazine, la Baia de Aries, Baltesti, Brasov, Bucuresti si Timisoara, incheind astfel luna octombrie cu un total de 19 unitati inaugurate, dintre care cinci in format Standard, sapte in format City si alte sapte in format Loco.
Mai multi membri ai organizatiei municipale a PNL Brasov au inceput formalitatile de demisie si transfer la Grupul de initiativa care se va constitui la Brasov pentru platforma liberala condusa de Theodor Stolojan.
Sambata, o parte din liderii PSD, care il sprijina pe Mircea Geoana, s-au intalnit la Poiana Brasov pentru a pune la punct strategia pentru realegerea acestuia la viitorul Congres care s-ar putea organiza pe 20 februarie.
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Compania germana Preh, care produce componente auto, va deschide la inceputul lunii septembrie o fabrica in Parcul Industrial Brasov, care se construieste la Ghimbav, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International Brasov Ghimbav.
Claudia BOGHICEVICI, Primarul municipiului Brasov - dl. ... Andreea Marin Banica au inaugurat Miercuri la Brasov Centrul de excelenta Happy, infiintat in cadrul proiectului cu finantare europeana - "Echilibru - o noua abordare a vietii familiale cu cea profesionala", ID:POSDRU/97/6.3/S/60002.
Liga I FC Brasov - Pandurii Targu Jiu Stadion "Tineretului", astazi, ora 18.00 (Digi Sport 1). ... FC Brasov:
Prostitutie cu parafa medicala de Brasov (Autor: Vifor Rotar) Sub paravanul unor saloane de masaj, o familie de medici din Republica Moldova conducea patru bordeluri in Brasov, Cluj si Constanta. ... Instrumentarea dosarului a inceput in urma cu cateva luni, fiind condusa de Biroul de Combatere a Crimei Organizate Brasov.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str. ... De mai multi ani, LNR Constanta isi desfasoara activitatea intr-un sediu situat in zona peninsulara a municipiului resedinta de judet, pe str.
51 Bucuresti Berceni - Str. ... 1- 15 Constanta 1 - Str mangaliei nr 195A Constanta 2 - Bdul Aurel Vlaicu nr. ... 3-A Oradea 1 - Str. ... 171 Oradea 2 - Str. ... 10A Pitesti - Str. ... Scheia, Str.
48, 50 si Str. ... Rieber (1903) din str. ... Acesta este definit de apartenenta imobilelor la un ansamblu format alaturi de cladirea geamana din str. ... 50, de o pereche de cladiri gemene de pe str. ... Luchian), str. Otetari 2 si in casa de pe str.
Rosetti, Str. Tudor Arghezi, Str. ... Dimitrie G Gerota, Str. Jean Louis Calderon, Str. ... Rosetti, B-dul Nicolae Balcescu, Str. Ion Campineanu, Calea Victoriei, Splaiul Independenței, Str. Halelor, Piata Unirii, B-dul Unirii, B-dul Mircea Voda, Str.
google-analytics.com