Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Cartea publicata de seful biroului de presa al IGPR se numeste "O noua arhitectura in Relatiile Publice ale Poliriei: Diplomatia Publica". Initial, amanunte despre noua sa carte nu existau, ci doar coperta care a fost publicata pe contul sau de Facebook pe 11.11.2011 la ora 11:11.
"Este o carte care are aplicabilitate in politie, jurnalism si in toate institutiile care "lucreaza" cu legea", spune Christian Ciocan.
Momentan, volumul are un tiraj de doar 30 de bucati, urmand ca in viitorul apropiat sa fie tiparit in serie.
Exemplarele scoase pana acum sunt distribuite in mod gratuit, pentru a fi utilizate in interes stiintific. "Drepturile de autor imi apartin, dar nu vreau sa le folosesc pentru mine. Toti banii vor fi donati. Vor fi folositi intr-o campanie umanitara, una reala, cu un control deosebit asupra banilor. Ma gandesc la un camin de copii sau de batrani", adauga comisarul-sef.
"Exemplarele tiparite sunt pe banii mei! Poate fi scoasa intr-un tiraj mai mare", a mai spus Christian.
"Ca membru al Consiliului Director al Fundatiei Colegiului National de Afaceri Interne recomand acest ghid de diplomatie publica studentilor Academiei de Politie si C.N.A.I. care, prin continutul lui, sprijina ideea generoasa de ridicare prin cultura si profesionalism a nivelului serviciilor publice", spune prof. Univ. Dr. Cristina Garlea - Cercetator Stiintific gradul I - Academia Romana.