Cautare

1446 de rezultate pentru "eugen ciocan" (8.35 secunde)
Tocmai de aceea, motiunea anti-taxa a PD-L se afla la ora actuala intre ciocan si nicovala, intre partide ce doresc eliminarea taxei, dar nu sustin demersul partidului si intre partide ce sustin taxa si ii agreaza sau nu pe initiatori.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca incidentul a avut loc dupa ce contragreutatile unei macarale s-au rupt si au cazut langa cladirea unde isi are sediul Ministerul Transporturilor, distrugand o masina parcata in zona.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca hotii, inarmati cu rangi, i-au agresat pe paznici si i-au legat, dupa care au taiat bancomatul si au furat cutiile de valori.
Ciocan Ioan, asociat unic si administrator al SC Lescaci Com SRL Negresti Oas, si Szepessy Szabolcs, consilier personal al ministrului mediului si padurilor.
Reamintim ca procurorii anticoruptie il suspecteaza pe ministrul Borbely ca ar fi beneficiat de lucrari de 20.000 de euro pentru amenajarea locuintei soacrei sale, in schimbul influentei sale in atribuirea unor contracte de lucrari de la Apele Romane catre firma lui Ciocan.
Procurorii anticoruptie au acuzat ginerele unui deputat de Satu Mare - Ioan Ciocan, care ar fi apelat la consilierul personal al ministrului Mediului ca sa obtina influenta acestuia.
Trofeul a fost cucerit de CSJ Stiinta U Craiova, trupa lui Nelu Ciocan inregistrand doua victorii, 3-2 cu Dinamyk Craiova (antrenor Costel Dumitrascu) si 3-1 cu AS Constructorul 2012 (antrenor Dan Deliu), si o infrangere, 0-1 cu Dinamyk Junior Craiova (antrenor Filip Popescu).
Christian Ciocan a petrecut un Revelion de vis! Iata ce a postat Christian pe contul sau de Facebook, dupa noaptea dintre ani petrecuta ca in basme:
Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a reusit sa aiba o binemeritata vacanta dupa trei ani si jumatate de munca.
Daca nu-i cunosti si ti se par a fi persoane dubioase, e bine sa anunti imediat politia", a precizat comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei si sef Birou Informare si Relatii Publice. Da, comisarul Christian Ciocan are dreptate.
A doua surpriza neplacuta a fost dupa un sfert de ora, cind am aflat ce a zis Eugen Durbaca despre faptul ca nu a fost informat oficial si nu i s-a cerut sprijinul pentru participarea Centrului Cultural Dunarea de Jos la Sarbatoarea Scrumbiei.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... Anuntul a fost facut de presedintele formatiunii politice, Eugen Durbaca.
Realegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ a adus declaratii socante.
Varianta oficiala privind retragerea de pe ordinea de zi a doua organigrame ale unor institutii din subordinea CJ a fost expusa de presedintele Eugen Durbaca.
Vicepresedintele CJ, Eugen Chebac, a facut o serie de amendamente pentru legea bugetului de stat pe anul 2007, nemultumit de sumele alocate judetului Galati la mai multe capitole.
Teoretic, toti acestia ar fi trebuit sa voteze cu PNL, tinand cont de faptul ca vicepresedintele Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI) este liberalul Eugen Pricopie.
Fostul secretar al Consiliului Judetului, Dragu Togan, cere 4 milioane de lei daune de la persoanele responsabile de emiterea dispozitiei prin care a fost destituit din functie, printre acestea numarandu-se si ex-presedintele institutiei, Eugen Durbaca.
Ieri, de 1 aprilie, Eugen Voineagu (foto), seful Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorului Constanta, a fost anuntat ca trebuie sa-si faca bagajele, in cursul zilei de azi prefectul Liviu Brailoiu urmand sa primeasca documentul de numire pe postul amintit a lui Bogdan Dima.
Chitaristul Eugen Mihaescu isi lanseaza astazi noul album solo intitulat Guitaromania Part Two si apare la casa de discuri Soft Records. ... Eugen a cantat de mai multe ori la Medias, si sper sa revina cat de curand cu o nou concert.
google-analytics.com