Cautare

1446 de rezultate pentru "eugen ciocan" (7.19 secunde)
Comisarul Christian Ciocan si-a cumparat de putin timp un laptop de dimensiuni mici pe care il foloseste pentru a comunica cu jurnalistii. ... Christian Ciocan a declarat ca doreste sa doteze Serviciul Informare si Relatii Publice pe care il conduce, cu cate un laptop, similar pentru fiecare dintre subalternii sai.
Comisarul-sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al politiei Capitalei, ar putea prelua functia de inspector-sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, fiind cotat ca avand cele mai mari sanse pentru aceasta functie.
Christian Ciocan a fost unul dintre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel. Alaturi, Ciocan a scris: ... Nu este prima data cand Ciocan apreciaza artistii romani.
Christian Ciocan isi lanseaza o carte la Bookfest. ... Cand acel cineva este Christian Ciocan, fostul purtator de cuvant al Politiei, prin cap iti trec mai multe variante.
Un cuvant aparte, insa, l-a reprezentat postarea lui Christian Ciocan de pe pagina personala de Facebook. ... Cifre foarte mari (pentru exemplificare, "vedete" imbracate sumar de-abia strang 200-300 de aprecieri), cu atat mai mult cu cat pagina lui Christian Ciocan nu a platit niciodata publicitate.
Christian Ciocan, MESAJ EMOTIONANT pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana.
Dupa introducerea pe ordinea de zi a inca trei proiecte de hotariri, si votarea acesteia, au inceput discutiile pe marginea celor mai fierbinti puncte, validarea mandatului consilierului PSD, Ion Mocanu, analiza cererii consilierului David Craiu de a fi repartizat la una dintre comisiile de specialitate, constatarea demisiei lui Eugen Chebac din functia de vicepresedinte si declararea vacantei functiei, revocarea hotaririi privin alegerea unui vicepresedinte si alegerea unui vicepresedinte al CJ.
Consiliul Judetean al PSD Satu Mare care s-a intrunit ieri pentru a-si alege cei 11 vicepresedinti a luat o intorsatura neasteptata dupa ce prim-vicepresedintele ales joi, Ioan Tou, a anuntat ca demisioneaza din functie si dupa ce alti sase din fostii vicepresedinti au anuntat ca renunta sa mai faca echipa cu actualul presedinte Gheorghe Ciocan si nu mai candideaza.
Sursele noastre au aflat ca indragitul politist Christian Ciocan isi va sustine tizul direct din tribune in confruntarea cu Leif Larsen in 23 august. Contactat telefonic si intrebat daca este adevarat, Christian Ciocan ne-a declarat:
Christian Ciocan, care se ocupa de imaginea ASPOL, a participat alaturi de colegii sai din ASPOL Bucuresti (Asociatia Sportiva a Politistilor Bucuresteni), la petrecerea pe care acestia au organizat-o, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru politistele din Capitala.
Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, sustine ca orice persoana care filmeaza un politist risca sa fie incatusata, daca gesturile respectivului cetatean "nu sunt previzibile".
Comisarul Ciocan, mesaj pentru Gabriel Cotabita Comisarul Christian Ciocan a postat recent pe o retea de socializare un mesaj prin care isi indeamna prietenii sa transmita ganduri bune catre Gabriel Cotabita, aflat in momente de cumpana, scrie ziarulring.ro.
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Pentru a demonstra aceasta acuzatie, vicepresedintele Marcela Sighinas a dezvaluit ieri ca Eugen Durbaca nu face altceva decit sa tensioneze relatiile interumane din cadrul administratiei judetene. ... In acea zi social-democratul Eugen Chebac a fost ales in functia de vicepresedinte al CJ.
Eugen Mihaescu: ... Eugen Nicolicea: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolicea: ... Eugen Nicolaescu: ... Eugen Nicolicea: ... "Baciu ardelean cu cel moldovean,/ Mari, se vorbira si se sfatuira,/ La apus de soare, ca sa-l omoare/ Pe cel muntean, /Ca-i mai ortoman, / Si-are oi mai multe si vorba mai dulce!" Eugen Nicolicea:
Saptamina trecuta reprezentantul Guvernului in teritoriu ataca in Contencios alegerea lui Eugen Chebac ca vicepresedinte al CJ, iar acest fapt a declansat si reactia PSD.
Presedintele Consiliului Judetului Galati, liderul PC, Eugen Durbaca, considera totala nebunia din jurul subiectului alegerilor din CJ pentru functia de vicepresedinte, in opinia acestuia situatia fiind creata de interesele politice ale Aliantei D.A.
Presedintele CJ, Eugen Durbaca, si vicepresedintele acestei institutii, Eugen Chebac, au petrecut citeva minute bune in compania tinerilor veniti anul acesta la prima editie a Festivalului.
Seful Serviciului Juridic din Prefectura Dolj, Eugen Marinescu, a ramas fara drept de semnatura Prefectul Nicolae Giugea a anuntat ieri ca a semnat un ordin prin care i-a ridicat acestuia dreptul de semnatura din cauza deficientelor in activitate.
google-analytics.com