ASPOL a organizat vineri seara, la Old School Club din Bucuresti, o petrecere in cinstea tuturor femeilor membre ASPOL.
Christian Ciocan, care se ocupa de imaginea ASPOL, a participat alaturi de colegii sai din ASPOL Bucuresti (Asociatia Sportiva a Politistilor Bucuresteni), la petrecerea pe care acestia au organizat-o, cu ocazia zilei de 8 Martie, pentru politistele din Capitala.
Langa politistele din Bucuresti au petrecut si cateva frumuseti din presa centrala, junaliste acreditate.
De altfel, petrecerea de la Old School a intrat deja in traditie, membrii ASPOL oferindu-le doamnelor si domnisoarelor si 10 premii (8 premii au constat in produse cosmetice si 2 in weekend-uri la munte, pentru doua persoane), in cadrul unei tombole organizate.
Divertismentul l-au constituit 2 magicieni, precum si o trupa de muzica, ai carei membri au abordat toate genurile muzicale, mai putin manele.
"Pentru urmatoarea ocazie, ASPOL pregateste femeilor noi surprize, pe masura blazonului sau", mai spune Ciocan.
Comisarul Christian Ciocan a dansat cu politistele tinere, la petrecerea de la Old School Club.
"In ASPOL (Clubul Politistilor Bucuresteni) pot fi membri ai clubului, dar si ceilalti din Politie. In ASPOL sunt 300 de femei. Noi sustinem activitatea sportive de recreere a femeilor. Organizam intalniri de Ziua Femeii si de Ziua ASPOL-ului, care este pe 17 iulie", ne-a spus Viorel Raicu, comisar de Politie, Presedinte ASPOL Clubul Sportiv al Politistilor Bucuresteni.