Cautare

1655 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.62 secunde)
Producatorul auto american Chrysler a cerut intrarea in faliment si a anuntat incheierea unui parteneriat cu Fiat, in urma caruia grupul italian va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american, aceasta putand ajunge pana la 35% prin investitii, transmite Reuters.
Constantin Avromescu, directorul general al GM South East Europe, importatorul marcilor Chevrolet si Opel, a declarat pentru Business Standard ca "marcile din grupul GM nu vor avea foarte mult de suferit in urma reorganizarii. GM Europe nu are nici o legatura cu divizia din America de Nord.
Terenul pe care este construita microrafinaria de produse petroliere din Nicolae Balcescu (foto) a fost vandut ilegal, spun surse judiciare, care precizeaza ca inclusiv organizarea licitatiei pentru instrainarea suprafetei in cauza, vecina cu sinele de cale ferata, a fost facuta dupa ce deja proprietarul, George Guliu, demarase investitia.
Din pasiune si cu multa munca, asa a reusit o invatatoare sa dezvolte, impreuna cu sotul sau, o firma a carei cifra de afaceri a crescut in patru ani cu 233%.
"Stim ca Oltenia are un potential foarte mare de dezvoltare in domeniul foto si ca in aceasta parte a tarii exista multi utilizatori, atat fotografi profesionisti, cat si amatori, interesati de produsele si serviciile Nikon", a declarat Radu Niculescu, brand manager Nikon Romania, prezent la lansarea magazinului.
Noul Consiliu Director al GM urma sa aleaga unul dintre cei doi ofertanti in cadrul unei intalniri de luni seara. ... Guvernul german, care acorda ajutor de stat pentru functionarea in continuare a companiei, cere celor doi ofertanti sa investeasca mai multi bani decat au promis deja.
Grupul Rompetrol (The Rompetrol Group) a inceput sa pregateasca documentatia necesara lansarii ofertei publice de preluare in cazul Rompetrol Well Services (PTR), unde detine 51% din capital, dupa ce recent anuntase ca intentioneaza sa faca oferta si la Rompetrol Rafinare (RRC).
"Potrivit contractului, ei au dreptul de a-mi pastra titulatura de director fondator in revista. Banuiesc ca intentioneaza sa pastreze titulatura, ca altfel nu stipulau in contract. ... Editura Historia a fost infiintata in 2005.
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelemann, continua cu succes campania "OBI ESTE APROAPE DE TINE" , implicand in strategia sa de promovare Directiile de Stare Civila din Bucuresti si o serie de companii de consultanta si brokeraj imobiliar din toate orasele in care OBI are magazine (Bucuresti, Arad, Oradea si Pitesti).
OBI, retailerul german de bricolaj, divizia grupului Tengelmann, sarbatoreste primul an in Romania. ... Increzator, OBI a intrat pe piata autohtona de retail DIY in noiembrie 2008, inaugurand prima locatie in Oradea, iar curand dupa aceea o noua locatie in Bucuresti.
Intr-un post-scriptum al editorialului intitulat "O festivitate de discutat" - aparut in editia tiparita de marti a ziarului si datat cu 21 decembrie pe site-ul publicatiei - Cornel Nistorescu isi anunta retragerea din functia de director editorial, dar si retragerea Oanei Stanciulescu din functia de redactor-sef al titlului.
Infinit Interactive Solutions, divizia de online a Infinit Solutions, lanseaza site-ul de prezentare al unuia dintre cele mai populare automobile, atat in Romania cat si la nivel international:
Ziarele din intreaga lume fac inovatii in ceea ce priveste modul de a vinde publicitate, pe fondul crizei economice, care a determinat reducerea investitiilor in advertising, potrivit concluziilor conferintei World Newspaper Advertising, care a avut loc la Copenhaga, Danemarca.
Pirelli, companie care detine 24 de unitati de productie in 12 tari, printre care si Romania (doua fabrici, ambele la Slatina), este din nou lider mondial anual, a patra oara consecutiv, in zona Piese Auto si Anvelope a indicilor Dow Jones Sustainability Europe si Dow Jones Sustainability World, au anuntat, in 9 septembrie, SAM si Dow Jones Indexes, care evalueaza activitatile marilor producatori la nivel mondial in functie de o multime de criterii cu caracter tehnic, ecologic, social, de management al riscurilor si de eficienta energetica.
Marinela GHEORGHE publica pe Capitalul.ro articolul "Adevarul Holding va lansa televiziunea generalista Adevarul TV", pe care il puteti citi in continuare.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. Danilescu s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia, scrie paginademedia.ro.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
Adevarul Holding pregateste lansarea Adevarul TV, care emite online pe adevarultv.net, si a Click FM Trustul de presa Adevarul Holding pregateste lansarea online a Adevarul TV, care in prezent emite in regim de proba pe adevarultv.net, si a Click FM, televiziunea si radioul detinute de Dinu Patriciu urmand sa emita on-air si in FM cel mai probabil pana la sfarsitul acestui an, relateaza Mediafax.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
"Am ales sa devenim importatori ai motocicletelor Husqvarna pentru a ne completa gama de motociclete BMW pe care o avem deja in portofoliu," a declarat Emanuel Stefan, director de vanzari al departamanentului moto al Automobile Bavaria Group. ... 1E in sediul din Baneasa, situat pe Soseaua Bucuresti - Ploiesti nr.
google-analytics.com