Cautare

1655 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (4.82 secunde)
Victor Ponta se bucura ca banii din "valiza", 1,7 milioane de euro, au ajuns in conturile statului, dar spera ca Steaua sa scape de sanctiuni atat pe plan intern, cat si extern. ... Nu doar ca stelist, dar ca roman, imi doresc ca Steaua sa ramana in Divizia A.
Antrenorul Mircea Lucescu a implinit 68 de ani Antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, implineste varsta de 68 de ani, prilej cu care clubul ucrainean i-a urat romanului ‘‘La Multi Ani‘‘, in numele milioanelor de suporteri ai campioanei Ucrainei.
La doar 62 de ani, fostul capitan al echipei noastre nationale a anilor 80 lasa in urma o cariera prodigioasa si cifre pe masura‘‘, se arata in comunicat.
In rest, totul este centrat pe fotbal, toata viata mea se invarte in jurul fotbalului. ... Acum, in momentul de fata, cel mai mult as fi vrut sa lucrez cu Guardiola. ... Dobrin in anii 70, Iordanescu si Dumitru la Steaua, iar pe plan international pe Johan Cruyff.
bautura si mancare la pret A trecut vremea tigancilor care strabateau tribunele din Divizia A cu traiste de rafie atarnate de gat si care strigau, cu glas cantat, De floare si bostan, neamule.
In urma rezultatelor bune obtinute cu echipa de juniori, Alexa a ajuns sa absolve LPS Banatul si sa joace din 1992 la FC Politehnica Timisoara, apoi in 1998 la UMT Timisoara si la Rocar Bucuresti din 1999.
Giulestenii cer interventia imediata a FRF Rapid se confrunta cu o problema neobisnuita in Liga a 3-a si cere de urgenta ajutorul Federatiei Romane de Fotbal, in caz contrar urmand a se adresa UEFA.
BitDefender, divizia de securitate a datelor a companiei Softwin, a realizat si publicat clasamentul celor mai raspanditi virusi din luna iulie 2006, atragand, totodata, atentia asupra noilor amenintari aparute pe internet.
Lenovo, compania care a cumparat divizia de notebook-uri si desktop-uri de la IBM, recheama de pe piata 205.000 de acumulatori de laptop datorita unui defect care poate cauza auto-incendierea lor.
In incercarea de a reduce pierderile Hitachi va face restructurari in 2007. Vizata este fabrica din Guadalajara - Mexic, in care lucreaza 4500 de persoane si care reprezinta 11% din productia de harddisk-uri a Hitachi.
Fortinet - pionierul si totodata liderul in domeniul solutiilor unificate de securitate (UTM=Unified Threat Management) - a anuntat ca si-a unit fortele cu divizia ProCurve Networking de la Hewlett-Packard in vederea securizarii retelelor pentru clientii din intreaga lume.
Astfel, profitul net al "gigantului" a fost de 4.93 miliarde de dolari, suma obtinuta doar in primele trei luni ale anului. ... De asemenea, veniturile per actiune au crescut la 0.5$ adica cu 70% mai mult decat in Q3-2006.
Cele 1000 de persoane care vor fi disponibilizate pana in august, lucreaza la divizia de productie bazata pe waffer-e de 200mm. Standardele actuale impun, pentru cresterea randamentului procesului tehnologic, utilizarea waffer-elor de 300mm, iar Intel vrea sa faca trecerea la acestea in toate fabricile sale.
RTC Holding a lansat în România un dispozitiv UVPC (Ultra Value Personal Computer), care ofera aceleasi avantaje ca ale unui computer obisnuit, dar are dimensiuni mult mai mici, informeaza pagina de internet www.bloombiz.ro.
Divizia Microsoft Reasearch a prezentat in urma cu cateva luni o tehnologie numita High-Performance Touch (HPT) care urma sa reduca timpul de reactie al ecranului unui terminal de la 100 ms la 1 ms. ... Din pacate, in ciuda avantajelor reale oferite de tehnologie, implementarea ei se va lasa asteptata.
Compania de telecomunicatii UPC a anuntat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, ca va difuza in premiera in Romania, gratuit toata luna decembrie, televiziunea Animal Planet HD, anuntul fiind facut in contextul in care RCS&RDS a scos din grilele sale toate canalele Discovery.
Cele mai bune aplicatii mobile pentru fashion si shopping Majoritatea aplicatiilor mobile destinate femeilor ofera sfaturi pentru ingrijire, wellness, diete, dar si ultimele informatii in materie de fashion si styling.
Recent, Artmark Historical Estate a lansat in cadrul unei conferințe de presa Raportul de Piata 2018 - o analiza a situației actuale a patrimoniului construit si a potențialului investitional al acestuia.
Robert Hastings, un activ investigator in aceasta directie, si-a publicat, in 2008, concluziile a 35 ani de anchete, in care a intervievat aproape 100 de fosti militari, inclusiv pensionari ai US Air Force, personal de la rachetele nucleare:
Inceput de an bun pentru Grupul Roche in 2014 Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2014, cu 5%, la o rata de schimb constanta, ajungand la 11.49 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru medicamentele destinate tratamentului cancerului si bolilor autoimune.
google-analytics.com