Cautare

1655 de rezultate pentru "etapa in divizia c" (3.46 secunde)
In plin conflict privind afacerile cu energie, companiile Enel (Italia), AES (SUA), CEZ (Cehia), divizia de investitii a Bancii Mondiale si BERD (Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare) si-au exprimat interesul de a participa la privatizarea complexului energetic Craiova, a declarat ieri Constantin Balasoiu, directorul general al firmei, citat de Mediafax.
In cursul zilei de astazi se vor deschide portile centrului comercial REAL, primul hypermarket din Constanta, avand o suprafata acoperita de 6.000 mp.
"Razboiul" dintre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului Galati si FC Otelul, a carui miza este suma de 13 milioane de lei, a ajuns in justitie Demersurile facute de catre Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati in vederea obligarii societatii FC Otelul, actionarul principal al clubului de fotbal, de a achita suma de 13 milioane de lei reprezentind obligatiile de plata ale vechiului actionar, organizatia non profit CF Otelul, au ajuns in instanta.
Grupul CEZ, actionarul majoritar al ELECTRICA Oltenia, a anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca programul de investitii pentru anii 2006 si 2007 se ridica la circa 110 milioane de euro.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, va lansa, vineri, un nou carburant, Super Diesel Euro 5, in conformitate cu standardul Euro 5, obligatoriu in Uniunea Europeana din 2007 si in Romania din 2009.
"Anul trecut, in aceasta perioada cererea nu era asa de mare. Probabil ca multi cumpara tocmai in ideea ca dupa aderare vor creste preturile la imobile", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. De fapt, potrivit analistilor imobiliari din Craiova, in anii precedenti, balanta cerere-oferta era diferita.
Opel va lansa in luna martie cea mai puternica versiune a modelului Corsa - Corsa OPC, care dispune de 192 CP si atinge 225 km/ora. Dupa succesul lansarii celei de-a patra generatii a modelului Corsa, Opel arunca acum in arena cea mai puternica versiune a acestuia:
Ucraina continua sa dea cu tifla Romaniei in chestiunea Insulei Serpilor si isi vede nestingherita de treaba. ... Toate eforturile Ucrainei vor sa dovedeasca faptul ca Insula Serpilor poate fi populata, caz in care va avea castig de cauza la Haga.
Shell Gas Romania a fost infiintata in 1996, ca un joint-venture in care Shell detinea 55% din actiuni, iar Petrom, restul de 45%. ... In aceste conditii, francezii de la Rubis vor deveni lideri de piata in Romania si Elvetia pe domeniul GPL.
Piata imobiliara urmeaza trendul ascendent si in acest an. ... Analistii imobiliari de la Colliers International sunt de parere ca afacerile imobiliare se vor dubla in 2007, iar investitorii vor colabora si cu autoritatile locale pentru a dezvolta atat locuinte, cat si centre comerciale.
Hella KGaA, compania germana faimoasa pentru productia componentelor din domeniul farurilor de automobile, a deschis ieri un punct de lucru de cercetare-dezvoltare în Craiova.Oportunitate pentru o cariera si de dezvoltare profesionala pentru automaticienii craioveni. Compania germana Hella a inaugurat ieri un centru de dezvoltare-cercetare în Craiova.
Hella KGaA, compania germana faimoasa pentru productia componentelor din domeniul farurilor de automobile, a deschis ieri un punct de lucru de cercetare-dezvoltare în Craiova.Oportunitate pentru o cariera si de dezvoltare profesionala pentru automaticienii craioveni. Compania germana Hella a inaugurat ieri un centru de dezvoltare-cercetare în Craiova.
Garda Financiara Constanta, a doua din tara ca rezultate dupa divizia Bucuresti, trece printr-o perioada de reorganizare si primenire.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Cunoscutul lant de hypermarket-uri Real (divizia de retail a Grupului Metro) desfasoara in perioada 15 august - 15 septembrie a.c.
Actiunile Rompetrol Rafinare, principalul activ detinut de grupul Rompetrol, au inchis sedinta de tranzactionare la BVB cu cresteri de peste 10%, atingand pretul maxim de la listarea pe bursa, de 14,1 bani pe unitate, pe o piata in scadere.
Noul Ford Verve Concept va fi prezentat în premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt, care se desfasoara în perioada 11-23 septembrie.
Optiunile referitoare la privatizarea integrala a Electrica Serv sau divizarea in sucursale vor fi discutate in urmatoarea adunare generala a actionarilor, au adaugat sursele.
Grupul Rolls Royce intentioneaza sa produca in Romania componente pentru industria navala, avand in acest sens discutii cu ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, cu fabricanti de echipamente si componente in domeniu, precum si cu reprezentantii principalelor santiere navale.
Astfel, Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile la nivel mondial, a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro, transmite Reuters, citat de Mediafax.
google-analytics.com