Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (4.27 secunde)
Saxo Bank are sediul in Copenhaga si birouri in Australia, China, Cehia, Franta, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Emiratele Arabe Unite.
Signal Iduna este de asemenea prezenta si in Elvetia cu o companie de reasigurari. Conceptul original al fondatorilor, ‘Securitate prin increderea in propriile forte’, a ramas semnificativ pana in prezent si devine din ce in ce mai folosit in sistemele publice de asigurari.
Elvetia a mai acordat asistenta financiara nerambursabila pentru cele zece state membre care au aderat la Uniunea Europeana in anul 2004.
Astazi, valoarea initiala pe care institutia condusa de Mugur Isarescu ar putea s-o recupereze de la Germania ar fi de 18,8 miliarde de euro, conform unor calcule efectuate de membrii Comisiei Bergier, din Elvetia.
"96% din populatie are un certificat de proprietar, in timp ce Elvetia are doar o treime din acest numar.
Legislatia din UE In timp ce Ministerul Transportului din Romania incearca sa oblige soferii sa isi echipeze masinile cu anvelope de iarna, putine tari din UE au reglementari asemanatoare.
Intr-un interviu la postul public de televiziune din Elvetia (TSR), seful Fondului Monetar International a plasat Romania, alaturi de Letonia si Ungaria intr-o situatie de pericol imediat de INTRARE IN INCAPACITATE DE PLATA.
Avand sediul central in Basel, Elvetia, Roche este lider in domeniul cercetarii medicale, prin cele doua divizii ale sale: divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice.
Iasi, Maramures, Brasov, Suceava, Neamt, Constanta, Bihor, Bacau, Calarasi, Prahova, Caras-Severin, Cluj etc. De asemenea, vor reveni la ECOAGRIS si reprezentanti ai unor firme internationale, respectiv din Elvetia, Italia, Ungaria.
In Romania s-au inmatriculat doar 9.600 de masini noi, ceea ce reprezinta doar 0,26% din totalul consemnat in UE Romania se claseaza abia pe pozitia 21 in Uniunea Europeana din punctul de vedere al volumului de autoturisme noi vandute in primul trimestru, cu un numar de 9.676 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Autoturisme din Europa (ACEA).
Pe plan international, compania este implicata intr-un proiect de cooperare internationala pentru constructia tunelului Gothard din Elvetia. • Spedition UMB si Tehnostrade, in asociere cu firma Carena SpA Impresa di Costruzioni, au castigat lotul 1 din tronsonul Timisoara-Lugoj.
Proiecte cu petrol in Elvetia - 7,2 miliarde de dolari Sinopec, cea mai mare rafinarie petroliera din China, a ajuns la un acord pentru cumpararea companiei elvetiene Addax Petroleum Corp, in iunie 2009, pentru 7,24 miliarde dolari.
Romania, Bulgaria, Bosnia si Herzegovina, Serbia, Ucraina, Cehia, Slovacia, Ungaria, Croatia, Polonia, Italia, Elvetia, Germania, Liechtenstein, Slovenia, Rusia precum si Albania, Macedonia, Kosovo si Muntenegru.
Nici bancile nu prea au, pentru ca nu vine nimeni din Elvetia sa ne vanda franci. Azi avem doar 80 de franci", spune reprezentanta Alborz Exchange.
Cat este impozitul pe dividende in tarile Europei* Austria 10% Belgia 5/15% Bulgaria 10/15% Cehia 10% Elvetia 10% Franta 10% Germania 10% Grecia 10% Italia 10% Malta 5/30% Polonia 5/10% Portugalia 10/15% Slovacia 10% Spania 10% Ungaria 5/15% Romania 16% *Sursa:www.consultingreview.ro
De noua imagine a centrului Capitalei se vor ocupa trei tinere arhitecte din Italia, Elvetia si Romania care au si castigat concursul de solutii organizat de municipalitate pentru amenajarea pietei.
Primele reuniuni ale Forumului s-au organizat in localitatea Crans-Montana (Elvetia). Eu am fost invitat si am luat parte, inca din anul 1991, la o reuniune a acestui Forum la Crans-Montana.
Ulterior, inventatorul Gandacului a emigrat in Elvetia si a murit in Australia in anul 1967. Cu toate aceste asemanari frapante, numele lui nu este mentionat in prima istorie a companiei VW si nici cu ocazia expozitiei Povestea Volkswagen din Wolfsburg.
Promovarea in afara spatiului comunitar, printr-un program initiat de Uniunea Europeana, in tari precum Elvetia, Finlanda si Japonia. Vise? "E visul vietii mele sa-mi deschid un magazin doar cu produsele noastre, sa scap de mafia supermarket-urilor", marturiseste Bibiana Stanciulov.
Grupul si-a consolidat si mai mult amprenta internationala in Europa, continuand extinderea retelei de magazine in Germania, Austria, Elvetia, Benelux, Europa de Est si Italia, prin deschiderea a 181 de noi magazine.
google-analytics.com