Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.81 secunde)
De asemenea, eurodeputatii au votat un alt raport, ce va permite statelor comunitare din zona Schengen sa recunoasca unilateral unele documente de resedinta emise de Elvetia si Liechtenstein, pentru tranzit. ... De asemenea, europarlamentarii deplang faptul ca statele membre UE tolereaza in continuare segregatia practicata in sistemul educational.
Dacia va lansa pe piata varianta romaneasca a Renault Sandero in a doua parte a acestui an, iar modelul urmeaza sa fie prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), organizat la inceputul lunii martie.
Compania KazMunayGas (KMG) a gazduit, in data de 8 februarie a.c., seminarul "Zi de afaceri: Rompetrol - KazMunayGas", la care au participat peste 120 de invitati din Kazakhstan, Romania, Franta, Spania, Elvetia si Rusia.
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Potrivit acestuia, legile au fost elaborate pe baza unui audit realizat de o firma austriaca, avându-se în vedere si legislatia din mai multe tari europene (Austria, Franta, Italia, Marea Britanie, Luxembourg, Elvetia).
Dacia a prezentat ieri, la Salonul Auto de la Geneva (Elvetia), noul model Sandero, în doua volume si cu cinci usi, precum si noua sigla a companiei, usor modificata.
Pentru Sandero, oficialul Dacia nu a precizat costurile programului de garantie extinsa.Pe site-ul international al Dacia Sandero se arata ca in statele Italia, Franta, Belgia, Croatia, Cehia, Ungaria, Luxemburg, Polonia, Slovacia, Spania si Elvetia modelul va avea trei ani de garantie in limita a 100.000 de kilometri.In Slovenia garantia va fi de tot de trei ani, dar in limita a 150.000 de kilometri, in timp ce in Algeria nu este specificata perioada garantiei, iar in Turcia modelul va avea doi ani de garantie, fara sa fie precizat numarul de kilometri."Garantia oferita in diverse tari este mai mult un element de marketing.
Wirom este o companie de distributie gaze pe care le cumpara de la WIEE Romania (companie detinuta de WIEE Elvetia).
Romania aplica, din 2 iunie, masuri tranzitorii de limitare a circulatiei bovinelor, ovinelor si caprinelor provenite din anumite zone din 15 tari unde s-a confirmat boala limbii albastre, a informat, miercuri, Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA)."Incepand cu data de 2 iunie, Romania aplica masuri tranzitorii de limitare a circulatiei bovinelor, ovinelor si caprinelor, provenite din tari in care s-a confirmat boala limbii albastre (blue tongue), respectiv Italia, Franta, Cipru, Belgia, Cehia, Germania, Spania, Luxemburg, Olanda, Polonia, Anglia, Malta, Portugalia, Elvetia si Danemarca.
Instalatiile pentru producerea energiei termice si eoliene sunt fabricate in Germania, Elvetia, Italia, Turcia si au preturi cuprinse intre 300 si 4-5 mii euro, in functie de complexitatea acestora si cantitatea de energie pe care doriti sa o produca.
Trebuie spus ca societatea pitesteana are ca actionari societatile TPS SA Elvetia (32,36%) si Omnium Distribution SRL Bascov (13%), precum si o lista de persoane fizice si juridice care totalizeaza 54,64% din actionariatul firmei.
Trebuie spus ca societatea pitesteana are ca actionari societatile TPS SA Elvetia (32,36%) si Omnium Distribution SRL Bascov (13%), precum si o lista de persoane fizice si juridice care totalizeaza 54,64% din actionariatul firmei.
In total, in Uniunea Europeana (UE) si statele EFTA (Islanda, Norvegia, Elvetia si Lichtenstein) au fost inmatriculate, in primele noua luni, un numar total de 11,71 milioane de automobile, volum cu 4,4% mai mic decat cel din perioada similara din 2007.
„Elvetia, fiind o tara bancara, clientii au avut încredere în francii elvetieni. În plus, dobânda la aceste credite a fost mai mica si puteau astfel sa obtina sume mai mari decât în cazul celor în euro“, a declarat Nicu Radut, directorul brokerului de credite Unic.
"Franta, Austria, Elvetia si Italia ocupa urmatoarele locuri, cu preturi mai scazute decat cele din Statele Unite ale Americii, in timp ce destinatiile emergente pentru schi, ca Romania si Slovacia, sunt solutii excelente pentru turistii incepatori si pentru familiile cu un buget mai restrans", se arata in studiu.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate in Romania s-a injumatatit in luna noiembrie, la 13.700 de unitati, scadere mult mai accentuata decat cea a statelor UE, iar in primele 11 luni, cand au fost inregistrate 266.637 de masini, declinul pe piata locala a fost de 7,5%, potrivit ACEA.
Rompetrol Holding, inregistrat in Elvetia, a vandut in 2007 pachetul majoritar de actiuni la grupul Rompetrol catre KazMunaiGaz din Kazahstan, pentru 1,6 miliarde de dolari.
Petrom a realizat tranzactiile cu firma OMV Supply & Trading, distribuitorul cu sediul in Elvetia al produselor petroliere OMV.
Venitul anual brut al unui director de marketing din Elvetia depaseste 135. 000, in timp ce un director care detine o pozitie similara in cadrul unei companii din Austria primeste aproximativ 133.
Principalele state in care Romania realizeaza exporturi de produse ecologice sunt Germania, Italia, Grecia, Elvetia si Danemarca. Un alt obiectiv al agricultorilor ecologici este scurtarea drumului produselor alimentare de la fermier la consumator, vizand chiar introducerea vanzarii produselor de la ferma producatorilor.
google-analytics.com