Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.46 secunde)
Noua fabrica produce o gama diversificata de produse de mobilier tapitat din piele ecologica si material textil care sunt distribuite in cele 15 magazine Casa Rusu si 13 francize, dar si exportate in Olanda, Belgia, Elvetia, Franta, Bulgaria, Slovenia, Slovacia, Cehia, Irak si Quatar.
Iata ce au pregatit producatorii auto pentru salonul auto european care se desfasoara in fiecare an in Elvetia. Salonul Auto Geneva 2015 e deschis pentru public in perioada 5-15 martie 2015, iar zilele de 3 si 4 martie sunt dedicate presei.
Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Kosovo, Croația, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Ucraina si Ungaria. De asemenea, Grupul detine companii de asigurari in Italia, Elvetia si Liechtenstein.
Dar foarte importanta este si discutia cu presedintele Serbiei, pentru ca vrem sa mergem pe proiectul realizat de Iugoslavia pe vremuri, inainte de 1990, Romania si alte state, prin care se face o legatura mult mai scurta intre Constanta, Bucuresti Sud-Vestul Romaniei, Serbia, Nordul Italiei, Austria, Elvetia, Franta, fara sa se mai ocoleasca prin traseele traditionale Ungaria - Austria - Germania si asa mai departe.
Craiovencele ar trebui sa joace sambata, pe teren propriu, cu echipa nemteana, dar partida a fost reprogramata pentru 30 ianuarie, la cererea moldovencelor, care vor juca in Elvetia, in meciul tur din 16-imile de finala ale Cupei Challenge, cu formatia VFM Franches-Montagnes.
Peter Mikkelsen (Danemarca, 142 de puncte), Oscar Julián Ruiz (Columbia, 132 de puncte), Sándor Puhl (Ungaria, 119), Jorge Luis Larrionda (Uruguay, 108), Urs Meier (Elvetia, 102), Anders Frisk (Suedia, 100) si Frank De Bleeckere (Belgia, 98).
Gaz Metan Severin a reusit o victorie de moral ieri, in cel de-al doilea amical disputat in Antalya, elevii lui Marian Bondrea (foto) castigand cu 3-1 (2-1) intalnirea cu FC Aarau, ocupanta locului secund din liga a doua din Elvetia.
Pana acum, Milan Mitic si compania au sustinut cinci jocuri amicale, toate in cadrul cantonamentului din Antalya, inregistrand o infrangere, 0-1 cu Koge (liga 1 din Danemarca), doua victorii, 3-1 cu FC Aarau (liga a II-a din Elvetia) si 2-1 cu FC Kaisar Kyzylorda (liga 1 din Kazahstan), si doua remize, 0-0 cu Vardar Skopie (liga 1 din Macedonia) si 0-0 cu FK Teleoptic Zemun (liga a 2-a din Serbia).
"Elvetia e favorita, dar asta nu inseamna ca meciul deja l-au cistigat. Portarii nostri au nevoie de Lobont, un fotbalist care are o experienta deosebita, iar Lobby avea nevoie sa aiba iar contact cu nationala.
Reprezentativa Romaniei va disputa doua partide amicale, cu Elvetia, pe "Swissporarena" din Lucerna, (30 mai, de ora 21.15) si cu Austria, pe "Tivoli Stadion"
Oprandi (Elvetia), perechea romano-suedeza Horia Tecau/Robert Lindstedt a infruntat cuplul Dlouhy L./Mertinak M, iar singurul roman prezent pe tabloul masculin la simplu, Adrian Ungur, l-a intalnit pe slovacul L.
Tecau se va alatura unor nume mari din tenis care vor purta steagul tarii lor, precum Roger Federer (Elvetia), Novak Djokovici (Serbia), Rafael Nadal (Spania) sau Maria Sarapova (Rusia).
In aceste conditii, pentru a ajunge in grupele CL, clujenii trebuie sa depaseasca un adversar de calibrul lui FC Basel (Elvetia), Anderlecht (Belgia) sau Celtic (Scotia) # Daca vor fi eliminati de cehi, Cadu&Co vor merge in play-off-ul Europa League, unde vor fi cap de serie.
Romania, cu Victor Piturca pe banca tehnica, a castigat apoi cu 2-0 in turneul din Cipru, cu 2-1 (Celje) si cu 2-0 la Timisoara, in preliminariile EURO 2008, calificandu-se la turneul final din Austria si Elvetia.
CFR a castigat si in tur, in Elvetia, cu 2-1. FINAL. CFR CLUJ - FC BASEL 1-0 (in tur 2-1).
Elvetia 966 17 (20). Ecuador 951 18 (13). Franta 938 19 (24). Algeria 907 20 (30). Belgia 881 21 (17).
Dinamo Kiev (Ucraina), Zenit Sankt Petersburg (Rusia), Ajax Amsterdam (Olanda), BATE Borisov (Belarus), Anji Mahacikala (Rusia), Atletico Madrid (Spania), Borussia Monchengladbach (Germania), Newcastle United (Anglia), VfB Stuttgart (Germania), SSC Napoli (Italia), FC Basel (Elvetia), Internazionale Milano (Italia), Sparta Praga (Cehia), Tottenham Hotspur (Anglia), Bayer Leverkusen (Germania) si Levante (Spania).
In prezent, pozitia a 13-a este ocupata de Elvetia, care a ramas cu toate cele 5 echipe in competitie. 3 puncte au adunat echipele romanesti in aceasta saptamana.
Elvetia, Ecuador, Franta, Honduras - GRUPA F: Argentina, Bosnia, Iran, Nigeria - GRUPA G: Germania, Portugalia, Ghana, SUA - GRUPA H:
Ucraina, Croatia, Suedia, Danemarca, Elvetia, Belgia, Cehia, Ungaria, Irlanda Urna a 3-a: Serbia, Turcia, Slovenia, Israel, Norvegia, Slovacia, Romania, Austria, Polonia Urna a 4-a:
google-analytics.com