Cautare

408 de rezultate pentru "elvetia ue" (3.91 secunde)
Grupa E • Elvetia - Ecuador, la Brasilia, ora 19.00 Arbitri: Ravsan Irmatov (Uzbekistan) - Abduxamidullo Rasulov (Uzbekistan), Bakhadir Kochkarov (Kargastan) - Svein Oddvar Moen (Norvegia) • Franta - Honduras, la Porto Alegre, ora 22.00 Arbitri:
ARGENTINA (locul 1 Grupa F) — ELVETIA (locul 2 Grupa E), la Sao Paulo (meciul 55) -23,00: BELGIA (locul 1 Grupa H) — SUA (locul 2 Grupa G), la Salvador (meciul 56) • SFERTURILE DE FINALA Vineri 4 iulie:
Fostul sef de la Ferrari, Jean Todt, cel alaturi de care a trait perioada de glorie din circuit din prima parte a anilor 2000, l-a vizitat pe Schumacher la resedinta acestuia din Elvetia.
Slovacia, Austria, Italia, Elvetia, Cehia, Franta, Islanda, Danemarca, Bosnia-Hertegovina Urna 3: Ucraina, Scotia, Polonia, Ungaria, Suedia, Albania, Irlanda de Nord, Serbia, Grecia Urna 4:
In scenariul prezentat de acestia, Romania ar pierde meciul de debut al turneului in fata tarii gazda, pentru ca din grupa A sa iasa in cele din urma Franta si Elvetia.
Este clar ca nu este nici un meci usor, nici cel cu Franta, nici cel cu Albania, nici cel cu Elvetia.
Romania, ocupanta ultimului loc in grupa, a primit doar 500.000 de euro, premiul pentru egalul realizat cu Elvetia. La care se adauga cele 12 milioane de euro primite deja de fiecare din cele 24 de nationale pentru participarea la turneul final.
In fata unui stadion pe trei sferturi plin de albanezi, dar si cu o inimos grup romanesc, Romania a facut un meci modest si a incheiat pe locul 4 in Grupa A, dupa Franta, Elvetia si Albania.
Ruta campioanelor Ludogoret Razgrad (Bulgaria) - Viktoria Plzen (Cehia) Celtic Glasgow (Scotia) - Hapoel Beer-Sheva (Israel) FC Copenhaga (Danemarca) - APOEL Nicosia (Cipru) Dundalk FC (Irlanda) - Legia Varsovia (Polonia) Dinamo Zagreb (Croatia) - Red Bull Salzburg (Austria) Ruta non-campioanelor Steaua - Manchester City (Anglia) FC Porto (Portugalia) - AS Roma (Italia) Ajax Amsterdam (Olanda) - Rostov (Rusia) Young Boys Berna (Elvetia) - Borussia Moenchengladbach (Germania) Villarreal (Spania) - AS Monaco (Franta)
Elvetia 957 19 (19). Turcia 915 19 (19). Ungaria 915 21 (27). Costa Rica 883 22 (21). Austria 875 23 (22).
3-0 cu Plzen si 2-1 joi seara, in Elvetia. In acest sezon european, ros-albastrii au disputat 6 meciuri si au pierdut unul singur, cu Sporting Lisabona acasa, 1-5, in play-off-ul Ligii Campionilor.
Elvetia 1.190; 9. Franta 1.183; 10. Chile 1.162. Urmatorul clasament va fi dat publicitatii la 21 decembrie.
Sub comanda antrenorului Xavier Pascual Fuertes, tricolorii au efectuat zilele trecute un cantonament la Barcelona si au participat in finalul anului la Yellow Cup, un puternic turneu amical in Elvetia.
- Belgia - Japonia, luni 2 iulie, ora 21.00; - Suedia - Elvetia, marti 3 iulie, ora 17:00; - Anglia - Columbia, marti 3 iulie, ora 21.00.
Competitia din China, dotata cu premii totale de 14 milioane de dolari, a debutat duminica, atunci cand au fost programate cele doua meciuri din grupa Rosie, Naomi Osaka (Japonia) - Petra Kvitova (Cehia), o reeditare a finalei de la Australian Open din acest an, respectiv Ashleigh Barty (Australia) - Belinda Bencic (Elvetia).
Toate abonamentele asigura tarife reduse pentru apeluri internationale efectuate catre retelele de telefonie fixa din toate tarile membre ale Uniunii Europene, Norvegia, Elvetia, Israel si Islanda, precum si catre retele de telefonie fixa si mobila din SUA si Canada.
Hackerii au reusit sa patrunda într-una dintre retelele informatice care permit accesul la cel mai mare accelerator de particule din lume, LHC, aflat în Elvetia, la Centrul European de Cercetare Nucleara (CERN), si care a fost pus miercuri în functiune pentru un controversat experiment, informeaza NewsIn.
Fizicienii europeni cauta de asemenea particula Higgs cu ajutorul acceleratorului de particule din Elvetia - LHC (Large Hadron Collider). Proiectul european a fost intarziat cu luni bune dupa pornirea din septembrie 2008.
Prima Zi Internationala a Femeii a fost celebrata in urma cu 100 de ani, pe 19 martie 1911, in Austria, Danemarca, Germania si Elvetia.
Tratatul international ce uniformizeaza legislatiile nationale privind lupta impotriva pirateriei, ACTA, a fost semnat de reprezentanti din 22 state membre UE, dar nu va putea intra in vigoare fara a fi obtinut aprobarea Parlamentului European.
google-analytics.com