Cautare

202 de rezultate pentru "elita" (4.48 secunde)
real,- Hypermarket isi propune sa se impuna pe piata craioveana ca un centru comercial de elita atat prin varietatea de marfuri de calitate si preturi competitive, cat si prin eleganta magazinului si a galeriei comerciale adiacente.
Proiectul de viitor al statiunii prin care se va face legatura cu Straja - deja intrata in elita statiunilor din Romania - cuprinde amplasarea mai multor instalatii de teleschi, realizarea canalizarii, a alimentarii cu apa, energie electrica si gaz metan, instalatii de transport pe cablu tip telescaun, precum si tunuri de zapada si alte accesorii necesare unei statiuni turistice europene.
În plus, pentru a avea succes trebuie sa vizati contractele de exclusivitate, acestea facând, de multe ori, diferenta între o „agentie de elita si una de pluton“.
Sunt convins ca cei 6 profesionisti de elita desemnati vor contribui considerabil la ridicarea stachetei profesionale a caietului de sarcini", a declarat Felix Tataru, Presedinte IAA Romania.Presedintele UAPR, Stefan Iordache este de parere ca asocierea celor 3 organizatii profesionale ale industriei de marketing si comunicare din Romania pentru realizarea unui proiect comun reprezinta "un act de maturitate pentru piata din Romania".Vorbind despre acest proiect, presedintele ARRP, Rares Petrisor, este de parere ca aceasta initiativa este "de bun augur", tinand cont ca "abia acum se naste turismul romanesc".
La sfarsitul acestei actiuni de optimizare vom avea o structura performanta, formata din profesionisti de elita, cu flexibilitatea de a face fata si de a se adapta oricaror provocari.
Cea mai mare provocare pentru manageri este cum sa-si mentina angajatii de elita, sa-i stimuleze material, dar in acelasi timp sa-si mentina costurile de personal reduse.
Liderul PSD a precizat ca investitia in zona energetica "reprezinta o obligatie intr-un context de criza si nu un moft sau un capriciu pe care o elita ecologisto-romantica o pune in dezbatere".
Abundenta de oferte, accesibilitate si experienta, sunt cuvintele care stau la baza evenimentului imobiliar ce concentreaza in Brasov elita dezvoltatorilor imobiliari la nivel national.
Speram ca am demonstrate ca suntem un partener de incredere pentru furnizorii nostril locali si un angajator de elita, care ofera oportunitati de cariera la scara nationala si international pentru intregul sau personal.
A fost un an plin de discutii cu oameni ca voi (cititorii - n.r.), cu audienta noastra de elita formata din profesionisti in diverse industrii, in legatura cu modul in care putem face site-ul mai bun, mai rapid si usor de utilizat", a adaugat el.
Apicultorii doljeni mai au la dispozitie zece zile pentru a solicita sprijinul financiar pentru combaterea varoozei sau cumpararea de matci provenite din ferme de elita si de multiplicare, roiuri la pachet, roiuri pe faguri si familii de albine.
L-am avut invitat la Iasi, la niste intalniri cu Grupul pentru Dialog Social, cu elita orasului sau la GDS la Bucuresti, in general in zona de campanie sau in momente tensionate, cum au fost referendumul, suspendarea si asa mai departe.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
Premiul GAZELLE pozitioneaza StemCare intr o pozitie fruntasa intre cele 1500 de companii evaluate anual, elita companiilor din aceasta Scandinavia.
A ajuns sa fie ironizat pe tema-asta de catre insasi elita pesedista de la Olt care este, cum se stie, culmea rafinamentului cultural.
Aceasta mica, dar valoroasa unitate de elita a cercetarii oenologice este amplasata in mijlocul podgoriei Dealu Mare, care se intinde pe 70 de kilometri, intre Valea Teleajenului si Valea Buzaului.Personal, am fost de numeroase ori la fata locului, ii cunosc pe specialistii de acolo, sunt la curent cu detaliile de profil si stiu si marile probleme cu care se confrunta conducerea unitaatii.
Orasul italian Napoli a gazduit sambata Cupa Europei la spada feminin, echipe, un fel de Liga Campionilor, la care a participat aproape intreaga elita mondiala a probei.
Stanga a bifat pana acum rezultate remarcabile, calificandu-se in stil mare la Turul de Elita, ultima faza preliminara inaintea turneului final al CE 2012.
Martinovic si Prepelita s-au accidentat prematur din pricina unui teren care n-a facut cinste unui stadion de elita. In minutul 20 Ilie Stan avea deja doua schimbari facute, iar Chiriches era reprofilat fundas dreapta.
Nationala Romaniei Under 19 este neinvinsa dupa doua etape la miniturneul din Novi Sad (Serbia), contand pentru Turul de Elita al Campionatului European, editia 2011-2012, grupa a 3-a, si se afla in fata unui meci extrem de important.
google-analytics.com