Organizatorul concursului cu premii Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 este S.C. CARREFOUR ROMANIA S.A.
In Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 pot fi inscrise doar plansele copiilor care sunt elevi in clasele 0-VIII.
Prin plansa valida se intelege plansa care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
(i) contine insemnele Concursului de Desene Carrefour Paste 2015, fiind disponibila in scoliile
partenere dar si online, pe pagina Concursului de Desene;
(ii) contine un desen realizat de un copil, elev in oricare dintre clasele 0-VIII. Pentru participantii care isi inscriu plansele de desen pe website-ul www.carrefour.ro/concursdesene:
(1) Cele 3 premii descrise mai jos vor fi acordate participantilor ale caror planse de desen au strans cel putin 30 de voturi valide si au fost extrase in tragerea la sorti, astfel:
i. Locul 1 - iPad Air 2, Wifi, 16 Gb, culoarea gri
ii. Locul 2 - iPad Mini 3, Wifi, 16 Gb, culoarea gri
iii. Locul 3 - iPod Touch, 16 Gb, culoarea gri
(2) Castigatorii validati ai premiilor puse in joc in Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 vor primi premiile prin curier in cel mult 10 zile lucratoare de la data confirmarii telefonice de catre un reprezentant al Organizatorului.
(3) In cadrul extragerii pentru cele 3 premii mentionate la punctul 1 de mai sus se vor extrage si 3 rezerve. In situatia in care un participant care a fost extras pe unul din cele 3 locuri si care ii confera dreptul de a primi un premiu, nu poate fi contactat telefonic in 48 de ore de la data extragerii (06.04.2015) sau nu poate demonstra corectitudinea datelor introduse in formularul de inscriere, va fi contactata prima rezerva extrasa in cadrul tragerii la sorti.
In cazul in care nici rezerva nu poate fi contactata in 48 de ore, se va contacta urmatoarea rezerva trasa la sorti.