Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (2.85 secunde)
Printre zonele licitate se numara si Costinesti 1 si 2, Constanta 1, Eforie Nord 2, Eforie Sud, Olimp 1, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Mangalia", ne-a spus el.
Sectoarele ramase neacoperite sunt Agigea, Cap Aurora, Tuzla si cordonul Eforie Nord - Eforie Sud. Ele raman in administrarea DADL", ne-a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Litoral (DADL) Constanta.
Revenind insa la subiectul principal al intalnirii cu presa - si anume lucrarile care se efectueaza in acest moment sau care sunt in faza de proiect, directorul general al DRDP a mentionat ca drumul dintre Eforie Nord si Eforie Sud va fi dat in functiune pe toate cele patru benzi mai repede decat se estimase.
Site-ul statiunii a fost accesat numai intr-o saptamana de peste 15.500 de vizitatori, urmata de Eforie Nord, cu 15.400, si Mamaia, cu 9.017.
Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla, 23 August si Techirghiol. Comandamentul Delta Dunarii, va functiona in locatiile: *Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel :
Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Jupiter, Saturn, 2 Mai, Vama Veche, Gura Portitei. Zona vizata este situata intr-un areal cu pronuntat caracter turistic, pe malul marii, intre statiunile Costinesti si Olimp, potrivit directorului Cancelariei Prefectului, Corina Cusa.
La un hotel de 3 stele, la Eforie Sud sau Mangalia, preturile de persoana pentru o noapte de cazare variaza intre 60 si 150 de lei. In Eforie Nord, o noapte costa in jur de 100 - 120 de lei pe noapte.
Navodari, Eforie-Sud, Costinesti si Mamaia. Ne-am dori sa mergem si la Eforie-Nord! Noi nu facem numai comercializare, ci si schimburi de moneda si fotografii vechi!
Dimpotriva chiar, in cazul Capitalei, organizarea unei singure sectii de votare pentru alegatorii aflati in tranzit - intr-un sediu impropriu, mult prea mic, la Gara de Nord - a dus la formarea unor cozi de sute de persoane, situatie care a determinat BEM sa permita votarea pe liste speciale si in alte sectii.
Campionul absolut al datornicilor constanteni este hotelul Bellona, din Eforie Nord (aflat se pare in proprietatea lui Ioan Melcea, primarul comunei Gradina), care va fi executat silit de AVAS daca nu va achita pana pe 12 iunie datoria de aproape 190 milioane lei.
Revista Piata a organizat, in perioada 7-9 mai, la hotelul Europa din Eforie Nord, primul Summit dedicat industriei bunurilor de larg consum din tarile Europei de Sud-Est.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea. ... Numarul aromanilor care au intrat in contact cu romanii nord-dunareni a crescut semnificativ odata cu exodul aromanilor moscopoleni.
Candidatii partidelor parlamentare pentru Camera Deputatilor Colegiul 1- Bihor Nord (Marghita - Valea lui Mihai) In acest colegiu, electoratul va putea alege intre urmatorii candidati: ... Colegiul 2 - Bihor Nord-Vest (Sacuieni - Diosig - Tileagd) Candidatii partidelor parlamentare in acest colegiu sunt:
Curtea observa ca Insula Serpilor este situata la 20 de mile marine nord fata de tarmul Ucrainei, astfel ca orice platou continental si zona exclusiva generate de aceasta formatiune nu pot depasi efectele generate de tarmul Ucrainei in sine", a citit presedinta Curtii din concluziile care au precedat anuntarea propriu-zisa a solutiei."Avand in vedere ca Insula Serpilor nu influenteaza decizia, Curtea nu considera necesar sa se pronunte asupra naturii formatiunii", a adaugat judecatoarea britanica Rosalyn Higgins, presedinta Curtii.
O rezolutie ce contine sanctiuni contra Coreei de Nord pentru recentul test nuclear a fost depusa la Consiliul de Securitate al ONU, au anuntat surse diplomatice. ... Masurile propuse includ inspectia vaselor nord-coreene in larg, desi aceasta nu va fi o obligatie.
Combinatul siderurgic Mitall Sidex a renuntat la serviciile Electrica Muntenia Nord. ... Cel putin aceasta ar fi concluzia in urma bilantului activitatii pe anul 2004 efectuat de Electrica Muntenia Nord.
Distrigaz Nord si Distrigaz Sud vor primi bani din contul Trezoreriei Statului, astfel incat cele doua societati sa nu inregistreze pierderi in urma conversiei in actiuni a creantelor detinute asupra mai multor firme, potrivit prevederilor cuprinse in doua hotarari aprobate saptamana trecuta de Guvern.
Coreea de Nord a oprit programul de dezafectare a instalatiilor nucleare. Potrivit agentiei guvernamentale KCNA, acesta este un protest fata de refuzul Statelor Unite de a retrage Coreea de Nord de pe lista tarilor care sustin terorismul.
Membrii a trei retele de comunicare europeana - printre care si Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord -, au dezbatut, in prezenta directorului general pentru comunicare al Comisiei Europene, Claus Sørensen, cateva teme de pe agenda europeana.
trenurile internationale Rapid 1131 si 1132 care circula in relatia Bucuresti Nord - Medgidia - Kardam si retur si trenurile Rapid 985 si 986 care circula in relatia Medgidia - Mangalia si retur.
google-analytics.com