Cautare

2202 de rezultate pentru "eforie nord hotelul petrolul" (2.97 secunde)
Trenurile din Gara de Nord au avut intarzieri totale de 580 minute, din cauza lucrarilor la un macaz.
Edilul sef a mentionat ca noul traseu al diametralei Nord-Sud a fost modificat dupa multiplele scandaluri cu ONG-urile care au blocat proiectul in instanta. ... Astfel, Hala Matache va ramane pe amplasamentul actual, dar proiectul diametralei Nord-Sud va fi modificat.
Pastrand traditia editiilor anterioare, imi revine deosebita placere si onoare sa va invit sa participati la alegerea "cinci-ului de baza" al celor doua selectionate, NORD si SUD, care vor incanta fanii din Cluj-Napoca, si nu numai, la spectacolul celor mai valorosi baschetbalisti din Liga Nationala de Baschet Masculin.
2014 NORD VEST -EVITATI GHINIONUL In Nord-Vest in 2014, este recomandabil sa se foloseasca elemente din culori de metal Feng Shui cum ar fi alb sau gri, precum si forma rotunda (forma elementului metalic), un Wu Lou din metal, un clopot de metal sau vas dupa gustul dvs.
Conform ultimului studiu de geografie mentala, bucurestenii considera partea de nord a Capitalei drept cea mai sigura.
Trenuri din si spre Constanta, anulate Astfel, in zilele de 6 si 7 februarie, trenul IR 1587 si IR 1588 Bucuresti Nord - Constanta si retur a fost anulat.
Presedintele american Donald Trump a declarat ca Japonia va putea dobori rachetele nord-coreene din cer cu echipament militar cumparat de la Statele Unite, scrie BBC News.
Firea vrea tramvai de tip monorail suspendat pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei Primarul Capitalei Gabriela Firea vrea sa implementeze un proiect de tip monorail, cu tramvaie suspendate pe ruta Bucuresti-Magurele si in zona de nord a Capitalei, spre Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa al Municipalitații.
Testul nuclear nord-coreean pare a marca esecul final al asa-numitei politici de neproliferare nucleara, al carei principal instrument este tratatul care poarta aceeasi denumire (TNP) si care stipuleaza ca, in timp ce utilizarea in scopuri pasnice a energiei nucleare este un drept legitim al fiecarei natiuni semnatare a documentului, detinerea de armament atomic ramane privilegiul membrilor permanenti ai Consiliului de Securitate al ONU (in prezent SUA, Rusia, China, Franta si Marea Britanie).
Gazda evenimentului Traieste Inteligent, hotelul Aro Palace Cu o istorie de peste 77 de ani, fiind inaugurat cu mare fast in anul 1939, ARO PALACE este singurul complex hotelier de 5 stele din Brasov. ... Hotelul detine o pozitie privilegiata fiind amplasat in centrul istoric al orasului.
1.446 din 12/11/2008, emisa de guvernul Tariceanu, petrolul si gazele din jurul Insulei Serpilor au fost concesionate unei firme, Midia Resources SRL, ce are un capital social de doar 200 de lei.
PSD ar putea depune motiune anti-Igas din cauza meciului Petrolul-Steaua Principalul partid de opozitie, PSD, ia in calcul depunerea unei motiuni simple, in parlament, prin care se va cere demisia actualului ministru de Interne, Traian Igas, informatia fiind confirmata, pentru Inpolitics, de catre presedintele Victor Ponta.Motiunea, despre care s-a discutat azi, la nivelul liderilor partidului, ar viza doua puncte, desi, in cazul lui Igas, potrivit lui Victor Ponta, "lista ar fi interminabila":
In ceea ce priveste petrolul, previziunile sunt negre, iar unii analisti cred ca este posibil ca barilul de petrol sa ajunga la 105 dolari.
Tot specialistii mai sunt de parere ca petrolul romanesc este de calitate foarte buna. ... In opinia lui Dinu Patriciu, petrolul romanesc ar trebui exportat, si in tara ar trebui prelucrat titei ieftin din import, chiar din zona Marii Caspice unde barilul este mult mai ieftin.
Petrolul Brent, de referinta la Bursa din Londra, a fost cotat la 76,11 dolari, in crestere cu 37 de centi fata de pretul de la inchiderea tranzactiilor de luni.
Petrolul s-a ieftinit, luni, sub 90 de dolari pe baril, la minimul ultimelor opt luni, aceasta fiind a patra sedinta consectiva de scadere, in contextul in care traderii se tem ca eforturile de solutionare a crizei internationale nu vor reusi sa opreasca declinul rapid al cererii de titei.
In deschiderea zilei, petrolul a pierdut peste patru dolari, atingand minimul ultimelor zece luni, de 86,05 dolari pe baril. La Londra, petrolul Brent s-a depreciat cu 2,86 dolari, pana la 81,8 dolari pe baril.
Iar, petrolul de tip Brent, din Marea Nordului, s-a ieftinit cu 1,01 dolari, la 51,23 dolari/baril. In schimburile matinale, barilul de petrol "light sweet" se scumpise cu 4 centi, ajungandu-se la 51,09 dolari/baril.
Afectat de cresterea stocurilor de titei in Statele Unite, petrolul s-a ieftinit ieri, 20 aprilie a.
In a doua jumatate a anului 2008, petrolul a cazut de la 149 sub 30 de dolari/baril, o miscare acompaniata de evolutii similare in pietele energiei, materiilor prime, produselor agricole, metalelor pretioase, etc.
google-analytics.com