Cautare

222 de rezultate pentru "eduard norel" (3.05 secunde)
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. Apa-Canal AGA:
Anuntul a fost facut ieri de purtatorul de cuvant al formatiunii, Bogdan Ciuca, si de deputatul conser-vator Eduard Helvig, acestia confirmand astfel sustinerea variantei Guvernului in privinta Legilor sigurantei nationale si nu a celei a Presedintiei.
Fostul prefect nu stie daca fiul sau, deputatul Eduard Martin ii va urma exemplul si va trece de la PSD la PC.
Consilierul judetean Eduard Lambrino nu a putut inregistra nici luni documentele de la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean Vrancea, in care Marian Oprisan a fost inlaturat de la sefia CJ, iar el a fost ales presedinte al CJ.
Parlamentarii constanteni Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin au anuntat ieri ca pe parcursul absentei lor din peisajul mediatic au pregatit un proiect de lege prin care faleza si plaja sa intre in administrarea autoritatilor locale.
Astfel, parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie sa fie compusa din deputatul PSD Gabriel Vlase, senatorul PD Paula Ivanescu, senatorul PRM Ilie Petrescu, senatorul UDMR Verestoy Attila si deputatul PC Eduard Hellvig.
Dragomir a precizat ca sustine cu tarie toate proiectele guvernamentale destinate judetului Constanta, in acest context anuntand ca impreuna cu deputatul PSD Eduard Martin a depus un amendament la proiectul de buget pe 2007 pentru alocarea a 30 miliarde lei necesare continuarii lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean Constanta.
Primul este referitor la centura municipiului Tecuci, iar cel de-al doilea proiect este cel al reamenajarii albiei piriului Tecucel”, a declarat primarul Eduard Finkelstain.
“Au mai fost invitati si membri ai Baroului Galati si seniori din partid. Au anuntat ca vor veni sa le vorbeasca celor prezenti la eveniment Mihail Boldea, Eduard Kevorchian si David Craiu.
Partidul Conservator i-a propus pe Silvia Ciornei si pe Eduard Helwig, iar pe lista UDMR se afla trei nume, senatorul Szabo Karoly si deputatii Attila Kelemen si Konya Hamar Sandor.
Pe cele doua liste se regasesc persoane importante din structura judeteana, pornind de la Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, Eduard Martin, Corneliu Dida, Petre Stanca, Alexandru Mazare, Felix Stroe, Mariana Gaju sau Nicolae Crivineanu, pana la "adoptatul" Cristian Diaconescu.
Consiliul Local Tecuci sustine prin reprezentantul sau, primarul Eduard Finkelstain, ca prevederile Legii nr. 249/2006 nu se pot aplica retroactiv in cazul celor trei consilieri locali mentionati.
Aceasta plecare in bloc a lasat Mangalia cu doar 200 de conservatori, sub conducerea fostului prefect PSD de Constanta, Gheorghe Martin, tatal deputatului PSD Eduard Martin.
Cei doi nominalizati sint conservatorii Marin Costel si Eduard Grosu”, a precizat pedistul. Acelasi democrat a declarat ieri ca, din punctul de vedere al PD, este momentul potrivit pentru ca politica sa fie scoasa din societatile si serviciile de interes local.
Marin Costel si Eduard Grosu au fost desemnati sa-i inlocuiasca pe Ion Stefan si Florin Popescu. Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.
Schimbarea de pozitie a municipalitatii a avut loc chiar in momentul in care fostul director al SADP a acceptat ideea de a demisiona, iar Consiliul Local a aprobat ca Eduard Grosu sa ocupe fotoliul ramas vacant.
Directorul general al societatii Transurb, Genica Totolici, a raspuns ieri la acuzatiile ce i-au fost aduse de democratul Eduard Vasilache.
Cei care conduc in acest moment ADP, Eduard Grosu, Apaterm, George Cubasa, si Apa-Canal, Marin Costel, au calitatea de interimari.
Important este ca instrumentele democratice, prin care alegatorii ii pot controla pe alesii lor, sa fie lasate sa functioneze", le-a spus Eduard Sisu, membru in comitetul de conducere al APD, participantilor la discutii.
La rindul sau Eduard Finkelstain, presedinte executiv al Organizatiei Judetene PD si primar al Tecuciului, le-a spus celor prezenti la discutii ca suspendarea presedintelui Traian Basescu s-a produs printr-o grava incalcare a Constitutiei.
google-analytics.com