Cele mai importante evenimente

Primul eveniment important petrecut saptamina trecuta a fost fara indoiala sedinta CL de numire a noilor directori de la Apa-Canal si Serviciul Administrarea Domeniului Public. Marin Costel si Eduard Grosu au fost desemnati sa-i inlocuiasca pe Ion Stefan si Florin Popescu.

Al doilea eveniment ca importanta a fost Gala Premiilor PNL, care, desi la o prima vedere nu pare, are in fiecare an un important caracter politic.

Cel mai activ partid

Vom bifa aici doua partide: Partidul National Liberal si Partidul Conservator. Cele doua formatiuni politice au reusit sa iasa in evidenta prin cistigarea unei batalii impotriva lui Dumitru Nicolae sau, dupa caz, prin acordarea unor premii. In ceea ce priveste PC, se mai poate spune si ca Eugen Durbaca a reusit sa-i enerveze si mai rau pe liberali si democrati prin modul in care a impartit bugetul Consiliului Judetului.

Cel mai inspirat om politic

Si la acest capitol vom face referire la conservatori. Eugen Durbaca s-a dovedit a fi nuca cea mai greu de spart de pe intreaga scena politica galateana. Indiferent de acuzatiile care i s-au adus in ultimele zile, nimeni nu a reusit cu adevarat sa-i sifoneze imaginea liderului conservatorilor galateni.

Cele mai tari declaratii

"Cine spune ca ma cunoaste inseamna ca stie ca mie nu-mi plac aranjamentele politice", a anuntat primarul Dumitru Nicolae.

"Partidul Democrat nu va avea ca adversar la alegerile europarlamentare Partidul National Liberal. Dusmanul nostru va fi doar Partidul Social Democrat", a subliniat presedintele Organizatiei Judetene PD Galati, Mircea Toader.

"Partidul National Liberal este partidul care apara libertatea in Romania", le-a explicat viceprimarul Mircea Razvan Cristea celor prezenti la Gala Premiilor Partidului National Liberal.