Cautare

477 de rezultate pentru "eduard martin" (3.98 secunde)
In afara de sefii serviciilor deconcertate, la "apel” si-au facut aparitia si primarii Dumitru Moinescu, Doru Calapod, membrii PNL si PD (cu diferite functii prin partidele in cauza sau prin Consiliul Local sau Judetean Constanta), dar si parlamentarii de Constanta - ca de exemplu Laurentiu Mironescu, Stelian Dutu, Gelil Eserghep si Edi Martin (probabil prezent pentru a-si sustine moral tatal, ex-prefectul Gheorghe Martin).
Mihei sustine ca, potrivit informatiilor sale, foarte multi lideri judeteni ai PC vor parasi in aceste zile PC din cauza impunerii la conducerea acestuia a social-democratului Gheorghe Martin.
este vorba despre un Aston Martin DBS nou-nout, pe care Daniel Craig, noul protagonist al seriei, il va conduce in "Casino Royale". ... "Noul Aston Martin DBS este intr-un fel esenta masinii noastre sport DB9 si versiunea de curse DBR9", a spus Marek Reichman, designerul companiei.
Aston Martin a prezentat, la Geneva, un nou DB9, care beneficiaza de îmbunatatiri tehnologice si retusuri de design.Lista de îmbunatatiri facute la noul Aston Martin DB9 prezentat la Salonul Auto International de la Geneva din acest an include propulsorul V12 de 6 litri revizuit pentru a oferi o putere si un cuplu mai mari.
Aston Martin a prezentat, la Geneva, un nou DB9, care beneficiaza de îmbunatatiri tehnologice si retusuri de design.Lista de îmbunatatiri facute la noul Aston Martin DB9 prezentat la Salonul Auto International de la Geneva din acest an include propulsorul V12 de 6 litri revizuit pentru a oferi o putere si un cuplu mai mari.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
Cam in aceeasi situatie s-a aflat si deputatul PSD Eduard Martin, pus intr-o postura foarte delicata acum cativa ani de fostul ministru al Economiei, conservatorul Codrut Seres.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator, Gheorghe Martin, l-a prezentat ieri pe candidatul conservatorilor pentru Parlamentul European, fostul campion de box si pilot auto Mihai Leu.
Fostul prefect Gheorghe Martin a anuntat ieri ca-si va da demisia din functia de presedinte al organizatiei judetene Constanta a Partidului Conservator. Gestul lui Martin vine dupa ce filiala pe care o conduce a inregistrat la alegerile pentru Parlamentul European doar 1,35% din voturile constantenilor.
Noul prefect al Constantei, Liviu Brailoiu, se bucura de increderea unui fost detinator al acestui portofoliu, Gheorghe Martin (foto). ... E un om tanar, al timpurilor politice pe care le traim si care merita increderea noastra”, ne-a declarat fostul prefect Gheorghe Martin.
Din Glyndwr Michael el a devenit William Martin, ofiter de Marina, nascut in 1907. ... exista si o fotografie cu ea, pusa in portofelul lui Martin.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Pilotul bucurestean Eduard Stan, detinatorul unui palmares impresionant in viteza pe traseu montan se intoarce pe coastele de la Rasnov. ... Ii datorez motivatia mea si lui Eduard Stan", a declarat Daniel Onoriu.
Aceste documente sunt studiile de fezabilitate ce vor fi folosite pentru toate obiectivele/ fazele de investitii ale noastre din cadrul proiectului de port turistic - spune directorul Directiei de Dezvoltare din Consiliul Judetean, Grama Eduard.
In ceea ce priveste organizatia municipala Constanta a social-democratilor, Gelu Dae a fost reconfirmat in functia de presedinte, in prezenta unor lideri precum Radu Mazare, deputatii Alexandru Mazare si Eduard Martin si senatorul Cristian Diaconescu, vicepresedinte al PSD.
Din partea PSD, vor candida, pe langa Alexandru Mazare, si deputatul Lucian Balut, si Cristina Dumitrache, dar si deputatul Eduard Martin. Dintre toate numele 99% certe de candidati de la PSD, doar despre Eduard Martin se aude ca ar prefera colegiul Constanta-Poarta 6-localitati invecinate din sud.
Mai putin, dar nu cu mult, castiga deputatii PSD Eduard Martin, Antonella Marinescu, Cristina Dumitrache, alesii PNL Gheorghe Dragomir si Mihai Lupu, precum, si deputatii PDL Zanfir Iorgus si Constantin Chirila, toti ridicand in fiecare luna cate 4. ... Maria Stavrositu, Eduard Martin, Marinella Antonescu, Mihai Lupu si Cristina Dumitrache.
Avocatii DeCeNews se adreseaza domnului Martin Schultz, dar si domnilor Herman Van Rompuy, Nicolas Kerleroux, Graham Watson, Hannes Swoboda, Guy Verhofstadt, Pino Arlachhia.
Vicepresedintele Partidului Conservator, Corneliu Ciontu a sustinut ieri, la Constanta, o conferinta de presa alaturi de liderul local Gheorghe Martin, ocazie cu care a reiterat afirmatiile colegilor de la centru, potrivit carora partidul din care face parte va obtine minim 7% la alegerile europarlamentare.
Presedintele Partidului Conservator Constanta, Gheorghe Martin, a protestat, joi, alaturi de conservatori din mai multe judete in fata Prefecturii, in cadrul campaniei "Stop nedreptatii din Romania". ... Spre exemplu, in spitale, oamenii trebuie sa vina de acasa cu medicamente, cu materiale sanitare", a declarat Martin.
google-analytics.com