Cautare

477 de rezultate pentru "eduard martin" (3.35 secunde)
Senatorul Alexandru Mazare (foto) si deputatul Eduard Martin (foto) au sustinut ieri o conferinta de presa, in cadrul careia au prezentat amanunte cu privire la doua proiecte legislative ce urmeaza a fi dezbatute in plenul Biroului Permanent ce se va intruni azi, 9 martie.
MARTIN RYBAR CHINA: ... EDUARD MATTES; ... ERNESTO PRIEGO MARTIN; DAVID VELA; EDUARDO SIMCH; MARIA JOSE MOSQUERA; JOSEF PRCHAL; JUNIOR LOPES; SUA:
Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Cat priveste pozitia presedintelui PC Constanta, Gheorghe Martin, fata de aceste noi plecari din partid, aceasta a fost:
La fel ca si fostul prefect al Constantei, Gheorghe Martin, lui Danut Culetu ii place tenisul, sport pentru care a declarat ca isi va face timp, chiar daca programul va fi extrem de incarcat.
- Atunci cand i-am auzit pe Pomeroy, Martin si Gebhard in interviuri, am fost izbit de accentual lor tern, din vest, explica Condon. ... Peter Sarsgaard, care il interpreteaza pe Clyde Martin, a fost atras de acest proiect din mai multe motive:
Martin. ... Acestea vor fi urmate de The Winds of Winter (la care Martin lucra in momentul aparitiei acestui articol - n.n.
Gheorghe Martin nu mai este, de joi seara, presedinte interimar al Partidului Conservator - filiala Constanta. ... Iar ca o concluzie a dezbaterilor, au fost alesi in conducerea organizatiei judetene Gheorghe Martin - presedintele Biroului Executiv, Mihalache Bocai - prim-vicepresedinte si Gheorghe Lilea - secretar executiv.
Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania este Corina Martin (foto).
Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) din Romania este Corina Martin (foto).
Liderul socialistilor din Parlamentul European, germanul Martin Schulz (foto), nu mai exclude categoric sa-l sustina pe presedintele CE, Jose Manuel Barroso, ceea ce pare sa-i mareasca sansele pentru un al doilea mandat.
Mark Gitenstein a declarat, joi, ca printre subiectele discutate de presedintele Basescu in SUA s-a numarat si cel referitor la achizitionarea de avioane F16, existand un plan care prevede o intelegere regionala, astfel ca ar putea fi aparate noi, ceea ce ar ajuta linia de productie Lockheed Martin.
Romaero Bucuresti a incheiat cu societatea americana Lockheed Martin un contract-cadru cu o valoare de pornire de 30 de milioane de dolari pentru modernizarea a 4 avioane Hercules C-130 din dotarea Armatei romane.
Astfel, in opinia Corinei Martin, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism Regiunea Sud-Est explicatia este foarte simpla si ea consta in faptul ca litoralul este perceput de toate categoriile de public drept o destinatie de vacanta eminamente estivala.
Preturile la tigari s-ar putea majora cu 30-40% daca acciza va fi majorata la 65 de euro pentru mia de tigari, masura ce poate genera triplarea comertului ilegal de tigari, a declarat directorul general al JTI Romania Martin Southgate.
Martin, din perspectiva intelegerii filosofiei care poate motiva sau justifica comportamentul uman in general si actiunea politica in particular.
Ministrul dezvoltarii regionale Eduard Hellvig va efectua sambata o vizita in judetul Gorj. Delegatia ministrului va vizita localitatile Pologravi, Targu Carbunesti si Balteni, unde vor fi urmarite investitiile aflate in derulare cu fonduri de la minister, precum si posibilitatea de a implementa alte proiecte.
La standul FUNDATIEI GOLESCU va fi prezent si EDUARD GOLESCU cu o expozitie de lucrari pe lemn, cu simboluri de protectie crestina si colectia Lumea Credintei, in care EDUARD GOLESCU publica reportaje de calatorie in lumea spirituala.
In Tecuci a inceput un adevarat razboi intre o parte a presei locale si primarul orasului, Eduard Finkelstain. ... Eduard Finkelstain mai doreste si ca reprezentantii presei sa intre in sediul Primariei doar daca au depus mai intii la secretariat un Curriculum Vitae.
Cei 22 de consilieri au hotarat ca noul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea sa fie consilierul PNL Eduard Lambrino.
google-analytics.com