Cautare

470 de rezultate pentru "echilibru" (3.06 secunde)
Nastase a afirmat ieri la Timisoara, intr-o conferinta de presa, ca la Congresul din aprilie va candida, cel mai probabil, pentru functia de presedinte executiv al partidului, apreciind drept “ilogic si anormal“ ca Ion Iliescu sa fie adjunctul sau.“Aceasta este formula de echilibru pe care vom merge“, a precizat Nastase, referindu-se la viitoarea structura de conducere a partidului.
Sunt multumit de incercarea de a asigura un echilibru politic si faptul ca aceasta mare majoritate functioneaza, chiar cu scartaituri, chiar cu unele dificultati, este un lucru bun.
"N-am intentia nici sa dau mai multa putere Parlamentului, nu-mi doresc nici mai multa putere pentru presedinte. Cred ca este firesc sa existe un echilibru intre puterile statului, clarificand raportul dintre ele.
De aceea am intervenit pentru o solutie de echilibru intre interesele bancilor, a beneficierilor de credite ca sa nu avem derapaje in sistemul bancar romanesc.
Acolo unde e padure, exista un echilibru al atmosferei. Padurea are rostul ei in reglarea umiditatii. Asta trebuie sa facem in sudul judetului, unde, din cauza temperaturilor excesive, exista pericolul de desertificare.
Am reusit sa impunem ca decizii politice atitudini de responsabilitate total neobisnuite si neutilizate in mod clasic de Opozitie - fara promisiuni lipsite de acoperire reala, prudenta si echilibru in politici publice, pastrarea relatiilor tarii noastre cu FMI, garantarea structurii legale si independenta ANI si DNA, continuarea masurilor cerute in cadrul MCV si a celor pentru intrarea in Spatiul Schengen si in Zona Euro.
Cand ea este premierul-modestie, iar nu premierul-narcisism, premierul-om de rand, iar nu premierul-erou, premierul-echilibru, iar nu premierul-isterie, premierul-feminitate, iar nu premierul-marlanie.
In acelasi timp, vechile structuri ale partidului se vor "reintegra" sub vechea lor denumire, si anume Partidul Romania Mare (PRM). Una peste alta, "rebeliunea" provocata de Ciontu afecteaza destul de serios si asa putinul echilibru din partidul lui Vadim.
In acelasi timp, vechile structuri ale partidului se vor "reintegra" sub vechea lor denumire, si anume Partidul Romania Mare (PRM). Una peste alta, "rebeliunea" provocata de Ciontu afecteaza destul de serios si asa putinul echilibru din partidul lui Vadim.
Cred ca e nevoie de mai mult echilibru“ , a declarat presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel. Parlamentarii PNL de Maramures sunt ceva mai rezervati si au alte optiuni politice.
PSD vine cu un proiect propriu „S-a dat dovada de intelepciune, echilibru, fara a conta partidul din care fiecare provine“, tinandu-se cont doar de interesele cetatenilor, a apreciat presedintele PSD, Mircea Geoana, valoarea documentului UNCJR.
"Este o înfringere grea pentru cei de la putere, care îi face pe oameni sa înteleaga ca exista un echilibru între fortele politice din Parlamentul Romaniei si ca un organism precum Curtea Constitutionala are propriile sale reguli", a spus analistul.
PSD Prahova da sfaturi Intr-un alt comunicat, facut public de PSD Prahova, Biroul Permanent Judetean al acestei organizatii arata ca „orice proces de tensionare a relatiilor de partid in scopul slabirii unitatii acestuia trebuie sa inceteze“ si solicita senatorului Antonie Iorgovan „sa dea dovada de echilibru in toate pozitiile publice pe care le va exprima pe viitor“.
Petru Calian a declarat ca prin consilierii adusi de la PRM se va aduce "un plus de echilibru in administratia publica din judet si municipiul Cluj-Napoca".
Adevarul absolut este intotdeauna personal si nu poate fi transmis, iar sensul vietii se poate considera atingerea acestui adevar intangibil la nivel fizic, prin transformarea intr-un om superior, pozitionat in echilibru perfect intre lumea materiala si cea spirituala.
Trebuie sa gasim o solutie de echilibru", si-a motivat pozitia vicepresedintele PC. El a adaugat ca, la ora actuala, se face evaluarea Romaniei pentru Raportul de tara ce va fi prezentat de Comisia Europeana in primavara acestui an.
Numai un acord politic Putere-Opozitie este o garantie de echilibru, stabilitate si servire a interesului public autentic de catre SRR si SRTV.
Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
Un echilibru in cuplu presupune ca fiecare sa se respecte pe sine, dar si pe celalalt. Respectul si aprecierea sunt piloni pe care se sprijina trainicia cuplului.
Cred ca Ministerul Sanatatii trebuie sa ia in calcul toate aspectele ce deriva din aplicarea acestei Directive europene si sa incerce sa vina cu solutii care, pe de o parte, sa nu ingradeasca drepturile pacientilor romani de a se trata in strainatate, pe de alta parte, sa pastreze un echilibru in sistemul medical autohton si sa nu ajungem in situatii in care din fonduri publice romanesti sa finantam spitale publice din alte state.
google-analytics.com