Cautare

470 de rezultate pentru "echilibru" (3.06 secunde)
Sa iti deschida mintea si inima si sa le aduca intr-un echilibru, dar un echilibru pe care il poti mentine doar in momentul in care vei reusi sa tii cont de cele scrise aici.
Poezia m-a mentinut pe linia de echilibru Foarte multe dintre poezii au fost tinute in sertarele inimii si multe dintre ele au fost scrise in acele momente in care am fost privat de libertate, in urma unei minciuni pe care mi-o doresc sa o uit.
Frumusetea este sinonima cu sanatatea, iar starea de echilibru a organismului nu poate fi atinsa decat prin prisma cunoasterii.
La urma urmei, oamenii vor liniste, echilibru si rezultate in tara. Pentru a le oferi acest lucru, noi trebuie sa mergem inainte pe calea dezvoltarii, cu responsabilitate si curaj.
Descopera noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat in proteine, cu 12 vitamine si 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide - pentru vitalitate si echilibru in dieta.
E ca un pendul care trebuie readus la centru, acolo unde exista echilibru, siguranta, pace sociala. Critica continua a presei are rol esential in a mentine pendulul in echilibru, ceea ce nici in Romania si nici in SUA nu s-a facut.
GEMENI Toate se aseaza azi pe un fagas normal, semn ca ai atins, finalmente, mult dorita stare de echilibru catre care tanjeai.
4 ZINC â€" ECHILIBRU BINE DOZAT Esti o persoana vesela si sociabila, iar acesta va fi anul care va favoriza inteligenÈ›a stralucitoare de care dispui, dar nu te lasa prea mult atrasa de ideile abstracte.
Vrea un echilibru la munca. Vrea echilibru munca-familie. Vor castiga foarte multi bani. Asa vor avea o stare de sanatate mai buna.
Vrea un echilibru la munca. Vrea echilibru munca-familie. Vor castiga foarte multi bani. Asa vor avea o stare de sanatate mai buna.
Dar exista oare un echilibru al Universului? ... Fiindca am vazut, vad oameni si intamplari si multe par a dezechilibra acolo unde nevoia mea de logica cere un echilibru.
Basescu cam uitase - desi asa vrea Constitutia - ca trebuie sa fie echidistant, un factor de echilibru, un arbitru intre institutii, grupuri de interese etc. ... Nu mai exista un factor constitutional de echilibru, cineva care sa fie judecatorul situatiei de criza in care, daca ati observat, suntem azi.
- Cum putem avea o stare de echilibru si sanatate? ... Cred ca trebuie sa simti ca exista permanent echilibru intre A Darui si A Primi, de aici putem extinde la A Iubi, A Fi Iubit si A Te Iubi...
- Da, am o relatie de foarte mult timp, fiindca stabilitatea imi ofera un mare echilibru. Una dintre pasiunile noastre comune este muzica.
Ne-am bucurat de o unitate de invidiat - sigur ca mentorul si autorul unui asemenea echilibru in partid a fost fondatorul si liderul de necontestat, Corneliu Vadim Tudor.
El a atras atentia ca partidul are nevoie de "moderatie, echilibru si unitate" si ca acesta trebuie sa devina mai activ in interiorul organizatiilor si in relatia acestora cu forurile de conducere.
„S-a dat dovada de intelepciune, echilibru, fara a conta partidul din care fiecare provine”, a afirmat Mircea Geoana.
Trebuie spus in acest moment ca sunteti, in calitate de deputat, membru al Comisiei pentru Administratie Publica, Amenajarea Teritoriului si Echilibru Ecologic din Camera Deputatilor.
Inca din 2005, am anuntat ca singura solutie pentru a ajunge la o situatie de echilibru politic durabil este sa ascultam vocea romanilor, exprimata prin vot.
Dupa alegerile locale care au evidentiat existenta unui echilibru intre doua mari partide PD-L si PSD, urmate de un al treilea jucator politic important, PNL, liderii celor trei partide fac deja calcule pentru formarea viitorului guvern.
google-analytics.com