Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (2.62 secunde)
 Drumul expres Craiova - Pitesti va costa 1,1 miliarde de euro fara TVA, iar cei 121,85 kilometri de traseu sunt programati sa fie construiti într-un singur an, în perioada 2009-2010, a informat ieri Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din România (CNADNR).
Cele doua proiecte sunt denumite "Drumul apelor minerale-LOT 1" si "Drumul apelor minerale-LOT 2", finantate prin programul PHARE CES 2006-Componenta de infrastructura regionala, a anuntat, vineri, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, intr-un comunicat.
Principalele obiective din lista de investitii pe anul in curs ar fi drumul de la Lacrita la Cosoveni si cel de la Craiova prin Breasta pana la limita cu judetul Mehedinti dar si finalizarea lucrarilor la soseaua Craiova-Segarcea.
Drumul national 56 Craiova - Calafat respectiv E 79 asigura legatura intre podul peste Dunare Vidin - Calafat Craiova si DN 66 care leaga Oltenia de Transilvania prin Targu Jiu iar apoi prin Petrosani.
Noi (ministerul - n.r.) o sa dam drumul la un studiu de fezabilitate de modificare a traseului prin Defileul Jiului", a declarat Radu Berceanu.
Drumul Craiova - Segarcea, reabilitat de curand, va fi continuat in acest an pana in localitatea Carna, a anuntat luni Consiliul Judetean (CJ) Dolj.
Noul ansamblu Brancusi Residence este amplasat pe o suprafata de 9201 mp si este situat in partea de vest a Bucurestiului, in cartierul Drumul Taberei.
Produsul Intern Brut pe locuitor a scazut cu 1.100 de euro anul trecut, pana la 5.390 de euro, din cauza crizei economice, Romania intorcandu-se doi ani inapoi din drumul spre convergenta la Europa de Vest.
Drumul Taberii, nr. 124. Carrefour Market Chilia Veche comercializeaza 6.200 de produse: legume si fructe, panificatie, lactate, mezeluri si branzeturi, macelarie, dietetice si bio, congelate, articole pentru bebelusi, cosmetice, articole de uz casnic, bauturi, bacanie.
Patronul a mai explicat ca drumul este un real pericol pentru circulatie, in conditiile in care sunt portiuni unde asfaltul se poate surpa. Totusi, societatea de constructii va termina drumul, insa va solicita contravaloarea lucrarilor in instanta.
Lucrarile in valoare de 12,2 milioane lei au fost demarate anul trecut si la inceputul acestui an au fost la un pas de a fi oprite tot din lipsa fondurilor. Drumul a devenit impracticabil din cauza camioanelor de mare tonaj care au afectat inclusiv casele.
"Soferii nu sunt obligati sa aibe anvelope de iarna, dar daca vor provoca un accident, vor derapa sau vor bloca drumul vor plati amenzi, precum si cheltuielile de degajare a drumului.
"Fac de doua ori pe saptamana drumul Cluj - Brasov si am folosit si pana acum traseul prin Turda, Targu Mures si Sighisoara.
Drumul spre Iasi este intr-o stare jalnica, avand probleme de stabilitate a terasamentelor pe 1,9 kilometri. Botosanenii s-ar fi putut bucura de un drum mai scurt cu 25 de kilometri si la standarde europene, daca autoritatile locale ar fi colaborat cu cele din Iasi, la varianta prin Plugari.
Consiliul Judetean Dolj se lauda ca va primi aproape cinci milioane de euro, fonduri guvernamentale, pentru modernizarea a cinci kilometri de drum, dar, de fapt, Ministerul Dezvoltarii a spus ca pretul este umflat si a cerut sa se taie din costuri CJ Dolj a umflat de trei ori costul pentru reabilitarea a cinci kilometri din drumul DJ 561 sau centura Bailestiului.
Ce diferenta este intre drumul catre cimitir si Romania muribunda a lui Traian Basescu? ... - Bun, dar drumul catre cimitir si Romania muribunda sunt, in esenta, acelasi lucru, un punct de vedere comun despre o tara care se afla in pragul colapsului...
Am vazut soferi care nu dau drumul complet la ambreiaj cel putin in treapta I. ... In rest, daca nu-i dai drumul complet, daca mergi cu el patinat (viteza o dozezi din acceleratie, nu din ambreiaj), daca ajunge sa miroasa, nu e bine.
Daca pasajul a devenit in final o poveste de succes, Drumul National 6, in zona localitatii Ciochiuta, inca poarta urmele neputintei firmei grecesti Proodeftiki. Din cauza blocajului financiar, constructorul grec a dat faliment si a lasat statul roman cu ochii in soare si drumul distrus pe alocuri.
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
Unii proprietari din Militari au reactionat imediat la deschiderea Pasajului Basarab, care a scurtat cu circa 20 de minute drumul dintre zona de sud-vest a Capitalei si nordul orasului.
google-analytics.com