Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (3.42 secunde)
Drumul nu se va opri la granita, ci va duce la Bucuresti, Constanta sau chiar Atena", a mai declarat Volner. ... La fel de bucurosi sunt si cei din Mako, dar si din oraselele de pe traseu tranzitate din greu in drumul spre Romania.
Zilnic, sute de masini traveseaza Transalpina sau Drumul 67 C. ... Drumul are o vechime de peste 2000 ani. A fost construit de romani atunci cand au invadat Dacia.
Primaria Capitalei vrea sa construiasca un nou bulevard in Drumul Taberei. Noua artera va face legatura intre strada Brasov si Soseaua Alexandria si va fi prevazuta cu doua pasaje subterane.
In realitate, amenzile sunt mult mai mici, iar anvelopele de iarna vor fi obligatorii numai cand drumul este acoperit cu zapada, gheata sau polei. ... Dar numai cu conditia ca drumul sa fie acoperit cu zapada, gheata sau polei.
Fara a pronunta vreun nume, si alti participanti la forum au acuzat ca nu s-a realizat drumul expres Craiova-Pitesti, atat de necesar Olteniei.
Investitorul a cumparat 300 de hectare chiar langa drumul care leaga Bucurestiul de Giurgiu. ... Investitorul a cumparat 300 de hectare chiar langa drumul care leaga Giurgiu de Bucuresti.
Inaugurarea segmentului de autostrada era programata pentru data de 30 iunie, dar drumul a ramas inchis din cauza deficientelor privind siguranta rutiera, potrivit declaratiilor facute de ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, in ultima vizita de lucru.
"E bine sa dam drumul traficului ca acum vine lumea la mare (...) Sper ca de maine cei care vin la mare sa scape de cosmarul din toate satele si comunele si sper ca aceasta autostrada sa ajute si din punct de vedere economic si sa se termine anul acesta lucrarile la autostrada", a spus Ponta.
CE a aprobat extinderea metroului (Parc Bazilescu - Straulesti si Drumul Taberei - Universitate) cu fonduri structurale Comisia Europeana a aprobat includerea magistralelor de metrou M4 (Parc Bazilescu - Straulesti) si M5 (Drumul Taberei - Universitate), precum si a tronsonului de autostrada Sebes-Turda in randul proiectelor care sunt finantate prin Programul Operational Sectorial de Transport (POS-T), conform Mediafax.
Primul tronson al magistralei 5 de metrou va avea o lungime de 6,2 kilometri si va numara 10 statii: Eroilor, Academia Militară, Orizont, Favorit, Tudor Vladimirescu, Parc Drumul Taberei, Romancierilor, Valea Ialomitei, Valea Argesului si Raul Doamnei.
Cercetarea agricola romaneasca isi cauta drumul spre normalitate de peste 20 de ani, incat am putea fi tentati sa afirmam ca a devenit o forma fara fond.
Liviu Marian Pop, senator PSD, considera ca Victor Ponta conduce Romania pe drumul cel bun. El apreciaza ca Guvernul Ponta urmareste sa atinga o crestere economica de 5% pe termen mediu, iar masurile adoptate recent ne indreapta spre aceasta tinta.
Unul a fost drumul de la incrancenarea luptei politice pe viata si pe moarte a inceputul anilor '90, de la dictatura zvonurilor si a opiniei partizane, la primatul informatiei, al stirii verificate.
- Daca reusim sa respectam calendarul asa cum este acum prevazut la Ministerul Transportulrilor, pana la sfarsitul anului putem da drumul la proiectul tehnic.
Am dansat vreo 10 ani in copilarie, dar am ales alt drum si am crezut ca in drumul meu nu mai e loc pentru aceasta arta. ... In calitate de parinte de mica balerina mi-am sustinut fiica si pe colegele ei in drumul dificil catre performanta.
Cu cat te apropii de Macin, Dunarea Veche ramane in dreapta, drumul ei refacand in amonte traseul pana la punctul in care acesta se desprinde de cursul principal, pentru a inconjura Insula Mare a Brailei.
Capitanul legendarei echipe a oltenilor argumenteaza ca Stiinta, sfertfinalista in cupele europene 1982 si semifinalista in 1983, s-a ridicat pe propriile picioare si a deschis drumul echipelor romanesti spre Europa fotbalistica, spre performantele internationale.
Cesare Prandelli Parcursul Spaniei si al Italiei pana la finala Drumul Spaniei pana in finala 27 iunie, 2012: ... Spania - Italia, 1 - 1 - Grupe Drumul Italiei pana in finala 28 iunie, 2012:
Multe dintre ele le-a descoperit de la oamenii pe care i-a cunoscut pana acum in drumul lui. ... "Uneori se aduna prea mult, uneori e prea mult nou." Incearca si sa stranga bani pentru trei fundatii, pe drumul lui.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
google-analytics.com